Nyheter
Kampanjpartner KomplettKampanjpartner Komplett
NYHET

Fortsatt partnerskap med Komplett under 2024

Komplett genomförde under 2023 en stor mängd uppskattade insamlingsaktiviteter, där den totala insamlade summan landande på hela 310 000 kr till Min Stora Dag. I kombination med att Kompletts erbjudande matchar med barnens önskningar är en förlängning av samarbetet med Min Stora Dag självklart!

Tillsammans med Komplett har vi på Min Stora Dag under 2023 haft möjlighet att skicka ut hundratals upplevelsepaket med teknikinnehåll och även kunnat paketera ett nytt gamingpaket helt enligt barnens önskningar. Dessutom har många barn fått tekniska hjälpmedel i samband med sina Stora Dagar och Komplett har blivit en mycket uppskattad partner till Min Stora Dag.

Tack vare detta samarbete ser vi till att fler barn får uppleva livsviktig glädje

– Att få se engagemanget hos våra kollegor och kunder som vill vara med och bidra till förmån för Min Stora Dag, är något helt fantastiskt. Men framför allt beviset på vilken skillnad vi kan göra för barnen som kämpar. Tack vare detta samarbete ser vi till att fler barn får uppleva livsviktig glädje, säger Henrik Clausén, marknadschef på Komplett Företag.

– Komplett är verkligen våra Kompletta teknikkompisar! Här får vi en superkombo som gör att vi både kan tillgodose barnens önskningar och driva gemensam insamling för att skapa Stora Dagar för ännu fler barn. Det här är ett härligt och viktigt samarbete där vi ger kraft och glädje till barn som kämpar samtidigt som vi sprider stolthet till Kompletts kunder, säger Jennifer McShane, generalsekreterare på Min Stora Dag.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner