Det här är ett upplevelsepaket

Ett upplevelsepaket kan vara en middag på en restaurang, en hotellövernattning, något kul att göra i hemmet eller kanske en härlig dag på en nöjespark. Dagen genomförs på egen hand med familj eller vänner.

Familjen väljer själv dag

Om man får ett upplevelsepaket skickas det ut per post och aktiviteten kan bokas när det bäst passar barnet och familjen. Kanske är det något familjen hittar på tillsammans, en upplevelse med bästa vännerna eller något man kan göra i hemmet.

Ansöker via hemsidan

Man ansöker om upplevelsepaket på vår hemsida. Här kan du se vilka paket det går att ansöka till just nu.

Tidigare upplevelsepaket

Ett upplevelsepaket kan innehålla många olika saker. Här är tre berättelser från barn och unga som fått hem ett upplevelsepaket.

Dalia fick drömrum med sänghimmel

8-åriga Dalia från Vänersborg har haft en hjärntumör, ”den dumma knölen”, som hon själv kallar det. Dalia är ett av hundra barn som fick att göra en room makeover.

Läs mer om Dalia
9-åriga Hilda fick take away och hemmabio

Hilda fick hem ett upplevelsepaket som kunde glädja på trygg hemmaplan under coronapandemin. Det blev hemmabio, take away-middag och presentkort på Lyko.

Läs mer om Hilda
Sixten fick teknikprylar och filmupplevelser

7-åriga Sixten kämpar med en svår överkänslighet. När han fick hem ett upplevelsepaket fick han välja teknikprylar från Elgiganten och filmer från SF Anytime.

Läs mer om Sixten

Ansök till våra Stora Dagar

Du som är 4-18 år och har en allvarlig sjukdom eller diagnos kan ansöka om att delta på våra Stora Dagar.

Här hittar du aktuella Stora Dagar som du kan ansöka till.

Vad finns det för andra Stora Dagar?

Det finns fyra olika typer av Stora Dagar. Vissa går endast att få via nomineringar från sjukhuspersonal medan andra går att ansöka till via vår hemsida.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner