Nyheter
Conny Sohlberg är månadsgivareConny Sohlberg är månadsgivare
NYHET

Conny Sohlberg är en av Min Stora Dags stolta månadsgivare

Som månadsgivare till Min Stora Dag gör Conny skillnad för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser varje månad. Vi kallar Conny och våra andra månadsgivare för våra glädjegivare eftersom de sprider glädje varje månad.

En av Min Stora Dags stolta månadsgivare är Conny Sohlberg. Han arbetar som kundområdeschef på en begravningsbyrå. I sitt arbete möter dagligen människor som av olika anledningar väljer fonder för att hedra en närstående.

– Med min erfarenhet kring livet och, som man säger ”I dessa tider…”, satte vi oss i familjen och pratade om på vilket sätt vi kan göra skillnad och vilka som behöver mest, berättar Conny Sohlberg.

”Barn är det viktigaste vi har”

Valet föll till slut på att bli månadsgivare hos Min Stora Dag.

– Barnen är de viktigaste vi har och alla barn har rätt att få vara just barn. Skratta, busa och få glömma oro och smärta. Dessutom har vi en personlig erfarenhet av Min Stora Dag, berättar Conny.

För en tid sedan låg nämligen Connys ena son på sjukhuset då han hade svårt med andningen. Det var en orolig tid för både Conny och hans fru.

En volontär från Min Stora Dag besökte sjukhuset

En dag när familjen var på sjukhuset för nya provtagningar fick de biobiljetter från Min Stora Dag. Något som gav extra kraft att orka.

– Lyckan var total när han såg att det dessutom ingick snacks och popcorn. Dessutom kunde han bjuda med alla i familjen. Då fylldes både mina och min frus ögon med tårar. Det var kärlek.

”Även ett mindre bidrag kan få ögonen att glittra på en liten person”

Det bästa med att vara månadsgivare för Min Stora Dag är att du enkelt och smidigt kan göra skillnad och sprida glädje varje månad menar Conny.

– Även ett mindre bidrag kan få ögonen att glittra på en liten person. Som månadsgivare dras pengar varje månad via autogiro. På det sättet behöver jag inte själv komma ihåg att göra insättningar, säger Conny och fortsätter:

– Jag har dessutom noterat organisationen i mitt personliga Vita Arkiv. Vilket är viktigt för mig då jag vill att mina bidrag ska fortsätta sprida glädje under många år framöver.

”Det känns otroligt fint att få ge tillbaka”

En biobiljett kan verkligen lysa upp tillvaron för ett barn som har en tuff vardag med mediciner och behandlingar.

– Det tog oss några minuter att fatta beslutet och ytterligare några för att registrera sig som månadsgivare. Det är helt klart värt det och det känns otroligt fint att få ge tillbaka, säger Conny.

Sigge tillsammans med Peter Sigge tillsammans med Peter

Bli månadsgivare – du behövs mer än någonsin!

Bli en av våra glädjegivare! Som månadsgivare hos Min Stora Dag är du med varje månad och ger glada barndomsminnen till barn som kämpar och som har det lite extra tufft just nu.

När du blir månadsgivare får du välkomstpaket med ett fint diplom, en mejlsignatur och vårt nyhetsbrev fem gånger per år.

Din gåva idag blir en Stor Dag redan imorgon!

Du kan när som helst avsluta ditt månadsgivande via vår gåvoservice.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner