Min Stora Dag möter 200 olika allvarliga sjukdomar och diagnoser

Neurologiska sjukdomar, diabetes, cancer, autism, adhd eller hjärtan, magar och lungor som inte fungerar som de ska. Här får du lära dig mer om sjukdomar och diagnoser, men framför allt hur det är att leva med dem.

I Sverige finns cirka 200 000 barn med en allvarlig sjukdom eller diagnos. Väldigt många kämpar med fler än en utmaning.

På Min Stora Dag möter vi dagligen dessa barn och ser hur tuff vardagen kan vara. Vårt mål är att göra positiv skillnad för dessa kämpar och visionen är att alla ska få lindring, lättnad och mer livsglädje genom oss.

Min Stora Dag i siffrorMin Stora Dag i siffror
En grön planetEn grön planet

NPF-diagnoser

Vad är NPF? NPF står för neuropsykiatriska funktionsvariationer och innebär att hjärnan arbetar och fungerar på ett lite annorlunda sätt. Här får du lära dig mer om de olika diagnoserna.

Barn- och ungdomsrådet har ordet

Alla i barn- och ungdomsrådet har erfarenhet av att ha en allvarlig sjukdom eller diagnos. De har också alla varit med om en Stor Dag. Det gör att de har stor erfarenhet och kunskap om just Stora Dagar via Min Stora Dag. Här delar de med sig av sina tips och erfarenheter.

Möt Min Stora Dags medicinska råd

Min Stora Dags medicinska expertråd hjälper till med hälso- och sjukdomsrelaterade tolkningar och bidrar med sin expertis till strategiska verksamhetsfrågor.

Blått hjärtaBlått hjärta

Mer om sjukdomar och diagnoser

Min Stora Dag möter dagligen många olika allvarliga sjukdomar och diagnoser. Här har vi samlat information om vissa av dessa.

Vi uppdaterar sidan löpande och källhänvisar alltid varifrån informationen kommer. Allt för att du ska få så rätt och relevant information som möjligt.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner