Nyheter
Nattid som gästar Min Stora Dag med vännerNattid som gästar Min Stora Dag med vänner
NYHET

Nattid gästar Min Stora Dag med vänner

Nästa gäst i ”Min Stora Dag med vänner” är influencern Nattid. Hon kommer berätta om sina drömmar och svara på Barnen frågor.

Nästa fantastiska gäst i vår Youtube-satsning ”Min Stora Dag med vänner” är influencern Nattid, eller Nathalie Danielsson som hon egentligen heter.

19-åriga Nathalie är en förebild för väldigt många unga och har närmare 3 miljoner följare i sina olika kanaler.

Vill peppa andra

Hon har gett ut boken ”Jag, Nattid” där hon berättar om sin uppväxt. Nathalie har varit mobbad sedan hon var 6 år, men har nu vänt det till en styrka och försöker istället hjälpa och peppa andra som är utsatta på olika sätt.

Nathalie kommer att berätta om sitt liv och sina drömmar, men även försöka svara på era frågor.

Om Min Stora Dag med vänner

Min Stora Dags nya initiativ ”Min Stora Dag med vänner” är en satsning för att bidra med pepp och underhållning på trygg hemmaplan. Vi vill glädja alla barn, inte minst de med allvarliga sjukdomar och diagnoser, som är extra drabbade av coronaviruset och måste hålla sig hemma. Barnen som vistas på sjukhus drabbas också då barnsjukhusens lekterapier har blivit tvungna att stänga på många orter i landet.

Logga: Min Stora Dag med vännerLogga: Min Stora Dag med vänner

Min Stora Dag med vänner

I Min Stora Dag med vänner bjuder vi på webbglädje och spännande gäster.

Till exempel har vår ambassadör Tobbe Trollkarl satt ihop en härlig show med pyssel och magi. Han avslöjar även några av sina bästa trolleritricks. Greta Thunberg och Albin Ekdal bjuder på en personlig frågestund.

I en extra tuff tid vill Min Stora Dag erbjuda ett Youtube-fyrverkeri av glädje.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner