Nyheter
Jennifer McShane, Min Stora Dags generalsekreterareJennifer McShane, Min Stora Dags generalsekreterare
NYHET

Nu välkomnar vi vår nya generalsekreterare Jennifer McShane till Min Stora Dag.

Nu välkomnar vi vår nya generalsekreterare Jennifer McShane till Min Stora Dag! Ett av hennes allra första uppdrag blev att delta på 7- åriga Akrams Stora Dag då han ville träffa H.M. Konungen på Kungliga Slottet.

– Att få vara med och se när Akrams önskan gick i uppfyllelse värmde verkligen djupt in i hjärtat. Vilken underbart fin start på mitt nya uppdrag som generalsekreterare för Min Stora Dag. Nu börjar det viktiga arbetet – varje person, varje dag och varje insamlad peng räknas – och förhoppningen är att få fler att bidra så vi kan erbjuda ännu fler kämpande barn en dag att minnas, säger Jennifer.

Jennifer kommer närmast från TV4 där hon var kommunikationschef. Hennes karriär inom kommunikationsbranschen sträcker sig över 20 år. Läs intervjun med Jennifer:

”Jag brinner för organisationens viktiga arbete, för alla dessa barn och jag har själv, som förälder till ett barn med NPF-diagnoser”

– Jag har jobbat med kommunikation, personer, relationer och varumärken i över 20 år. När Min Stora Dag kom till mig, funderade jag redan på hur jag skulle kunna använda min erfarenhet och kunskap i ett nytt sammanhang, där både hjärta och hjärna skulle få vara med. Så här i efterhand känns det nästan som om det var förutbestämt att jag skulle gå till Min Stora Dag. Jag brinner för organisationens viktiga arbete, för alla dessa barn och jag har själv, som förälder till ett barn med NPF-diagnoser, insikt om hur utmanande vardagen för de här barnen och deras familjer kan vara. Att få chansen att bidra till Min Stora Dags verksamhet och göra positiv skillnad för många barn känns angeläget och meningsfullt på så många plan, berättar Jennifer och fortsätter:

– Min Stora Dags verksamhet är viktig, värdefull och unik, och jag ser fram emot att både förvalta och utveckla den. Vi ska fortsätta skapa glada barndomsminnen som ger mer kraft åt alla barn som kämpar till följd av allvarliga sjukdomar och diagnoser. Jag vill också att fler ska få kännedom om vårt arbete och se vilken skillnad en Stor Dag kan göra när behandlingar och mediciner inte räcker till. Fler barn ska få chans till en Stor Dag!

”Jag är en stolt förespråkare av snällhet”

– Jag är mest stolt över mina barn, min familj och att jag haft förmågan att få till positiv förändring. Jag är också en stolt förespråkare av snällhet. ”Work hard, be nice” är ett av mina livsmotton.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner