Nyheter
Mikaela Lindström på Min Stora DagMikaela Lindström på Min Stora Dag
NYHET

Lär känna Mikaela – vår expert på privat insamling

Mikaela Lindström är ansvarig för privat insamling på Min Stora Dag. Det innebär bland annat att hon planerar kampanjer och följer upp resultat för att kunna nå ut till så många givare som möjligt. Vi passade på att ställa några frågor till Mikaela som snart jobbat ett år på Min Stora Dag.

Hej Mikaela, vad gör du på Min Stora Dag?

– Jag arbetar med insamling från privatpersoner. Det innebär allt från att planera kampanjer till att följa upp våra resultat. Jag har också ansvar för vår givardatabas, där jag utvecklar och förvaltar alla våra system.

På vilket sätt bidrar ditt arbete till de Stora Dagarna?

– Genom insamlingsarbete är jag med och säkerställer att vi har löpande intäkter för att kunna finansiera våra Stora Dagar. Jag drivs av att alltid hitta nya sätt och möjligheter att samla in mer pengar så att fler barn kan få Stora Dagar.

Du började ditt jobb på Min Stora Dag i höstas, hur kom det sig att du sökte dig just hit?

– Jag har ett stort hjärta för barn och tycker om att göra skillnad. I jämförelse med mitt tidigare jobb, som också var inom välgörenhet, så är jag nu också mycket närmre frågan och känner att jag varje dag gör direkt skillnad för barn som kämpar. Tjänsten i sig är också väldigt spännande, där jag genom min kompetens har möjlighet att utveckla insamlingen för Min Stora Dag. Nu när jag väl är här är jag också så glad att få jobba med ett så härligt gäng!

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner