Nyheter
Ett tecknat hjärtaEtt tecknat hjärta
NYHET

Information från Min Stora Dag den 25 juni 2023

(Texten uppdateras kontinuerligt)

Min Stora Dag har sedan många år ett fint och nära samarbete med Parks and Resorts som driver parkerna Gröna Lund, Kolmården, Furuviksparken och Skara Sommarland. Inför sommaren har många barn och familjer ansökt och beviljats Min Stora Dags sommarpaket som innehåller en upplevelse på någon av Parks and Resorts parker.

Med anledning av den tragiska olyckan på Gröna Lund i Stockholm under söndagen den 25 juni, och att parken nu håller stängt en tid under sin utredning, kommer här information till de berörda barn och familjer som beviljats ett sommarpaket med ett parkbesök och som planerat att besöka Gröna Lund tillsammans med oss.

För barn och ungdom + medföljande familj som beviljats ett sommarpaket och planerat att besöka Gröna Lund mellan den 26 juni och den 3 juli::
Våra sommarpaket i samarbete med Parks and Resorts gäller besök på Gröna Lund, Kolmården, Furuviksparken och Skara Sommarland. Under Gröna Lunds stängning har ni alternativet att istället besöka några av nämnda alternativ.

Har ni redan arrangerat en vistelse i Stockholm i samband med ett parkbesök på Gröna Lund under den närmaste, stängda perioden så uppmuntrar vi er att kontakta oss på vår informationsmejl: info@minstoradag.org.

Vi undersöker i skrivande stund alternativa glädjefyllda upplevelser under Gröna Lunds stängning och vill hjälpa er.

Vid övriga frågor eller funderingar kopplat till ett inplanerat Gröna Lund-besök tillsammans med Min Stora Dag rekommenderar vi också att ni kontaktar oss på vår informationsmejl.

Avslutningsvis så vill vi skicka våra varmaste tankar och vårt djupa beklagande till de drabbade besökarna, deras nära och kära och våra partners på Gröna Lund och alla deras medarbetare.Ta hand om er och varma hälsningar,Vännerna på Min Stora Dag

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner