Olivers drömdag med Laleh

Oliver, en modig 9-åring från Bredared, föddes med den sällsynta sjukdomen osteogenesis imperfecta, som innebär extremt skör benstomme. Trots de utmaningar han möter dagligen, har Oliver en otrolig livsglädje och en passion för livet.

Oliver blev nominerad till Min Stora Dag av sin läkare för att få en egen önskan uppfylld. Oliver som är ett stort fan av Laleh önskade att få träffa sin idol och sjunga med henne.

Det finns olika grader av benskörhet och Oliver har en av de svåraste formerna, vilket innebär många brott och krökt skelett. Han måste därför genomgå många operationer och omgångar av smärta och lidande. Trots detta är Oliver en positiv och glad kille som älskar livet, berättar Olivers mamma.⁠

Han har genomgått otaliga operationer och många brutna ben på grund av sin sjukdom. Men hans motståndskraft och positiva inställning har inspirerat alla omkring honom.

För Oliver var denna dag inte bara en önskan uppfylld, det var en dag fylld av hopp, glädje och ovärderliga minnen som kommer att lysa upp hans väg genom fortsatta utmaningar.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner