Här är fyra sätt att bidra till en gladare värld

Vill ni som företagare bidra till ett bättre samhälle och sprida kraft och glädje till behövande barn? Samarbeta med oss på Min Stora Dag! Här nedan hittar ni olika samarbetsnivåer.

I Sverige finns cirka 200 000 barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Varje år får nära 5 000 barn vara med om en Stor Dag som ger viktig kraft i en tuff vardag. Vår vision är att många fler ska kunna få en Stor Dag och med er hjälp kan vi göra mer.

Det finns många olika sätt att engagera sig i Min Stora Dag, här nedan finner ni fyra olika samarbetsnivåer.

Välj den nivå som passar ert företag bäst!

Bli Min Stora Dags huvudpartner från 1 000 000 kronor

Att vara huvudpartner till Min Stora Dag innebär att skänka glädje till barn och unga som kämpar i en tuff vardag, samtidigt som ni fyller ert varumärke med mjuka värden. Det här får ni som företag ut av ett samarbete med oss:

 • Äkta historier som ni kan interagera i er kommunikation för att sprida viktig kunskap om vår behövande målgrupp och skapa engagerande innehåll som ökar stoltheten från medarbetare och intresset från kunder.
 • Ökad lojalitet hos kunder och medarbetare parallellt med att ni gör gott.
 • Insamlingskampanjer med produkt- eller tjänstekoppling som inspirerar era kunder och leverantörer samt ökar er försäljning.
 • Interna föreläsningar från oss utifrån önskemål för att säkerställa engagemanget i vårt samarbete.
 • Skräddarsytt samarbete som bygger på långsiktighet och som säkerställer att era mål nås.
 • Kontinuerlig uppföljning av mål, utveckling och fördjupning av vårt samarbete över tid.

Ett lyckat företagssamarbete för oss är när vi gör gott tillsammans och sprider glädje ihop. Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur vi kan samarbeta.

Bli samarbetspartner från 350 000 kronor

Som samarbetspartner hjälper ni till att långsiktigt vara en naturlig del av våra Stora Dagar genom tjänster eller produkter utifrån barnens önskemål och Min Stora Dags behov. Det här bidrar ni till:

 • Ett bättre och gladare samhälle. Ni sprider glädje till såväl våra barn som till era medarbetare och kunder.
 • Ökad entusiasm bland era medarbetare och kunder när ni, i nära samarbete med oss, fyller era kanaler med äkta historier som berör.
 • Ökad kunskap om Min Stora Dag genom en gemensam insamlingsmånad där vi i samarbete med ert företag uppmanar till gåvor.
 • Tryggare finansiering för Min Stora Dag vilket ger oss möjlighet att fokusera på bestående förändringar för många barn istället för enstaka punktinsatser.

Kontakta oss för mer information.

Obs! Just nu letar vi nya samarbetspartners så vi kan fortsätta skapa Stora Dagar trots rådande restriktioner under coronapandemin. Vi letar partners inom daglig varuhandel, mode, inredning, utomhusaktiviteter, musik, teknik och digital utrustning.

Bli lägerpartner från 350 000 kronor

Att få åka på ett läger innebär att få träffa andra i samma situation. Det stärker självkänslan och bidrar till gemenskap. Det här bidrar du till som lägerpartner:

 • Att barn mellan 14 och 18 år får möjlighet att under en långhelg vara med på läger med olika teman och på olika platser i Sverige.
 • Att barnens självkänsla stärks genom olika lägeraktiviteter.
 • Nya vänskapsband som ger otroligt mycket glädje och extra kraft.
 • Inspiration för ungdomarna när de får träffa personligheter som äventyraren Robin Trygg, Benjamin Ingrosso, Amy Diamond och kända gamingprofiler.

Tillsammans med våra lägerpartners skräddarsyr vi ett koncept där sponsorn får chansen att synas i ett härligt sammanhang som ger kraft och glädje till barn som kämpar. Ni får även tillgång till unikt, exklusivt material i form av film och stillbilder som kan inkluderas i er egen kommunikation.

Min Stora Dags läger finns med olika teman som till exempel sång- och musik, äventyr och e-sport.

Tveka inte att kontakta oss om ni vill veta mer.

Bli kampanjpartner från 150 000 kronor

Under en begränsad kampanjperiod arbetar vi nära för att tillsammans engagera medarbetare och kunder som vill köpa en produkt eller tjänst kopplat till Min Stora Dag. Det här får ni som vår kampanjpartner:

 • Min Stora Dags verksamhet och varumärke engagerar och en gemensam kampanj kan bidra till extra intresse för ditt företag och din produkt, samtidigt som vi gör gott tillsammans.
 • Tillgång till grafiskt material under kampanjperioden.
 • Möjlighet att inspirera era medarbetare och samtidigt ge glädje till barn som kämpar i en tuff vardag.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan arbeta tillsammans.

Varför ett samarbete med Min Stora Dag?

1. Ni ökar engagemanget bland medarbetare, kunder och leverantörer samt visar hur ert sponsorskap gör skillnad i vardagen för barn och unga som kämpar.

Genom samarbetet ökar ni kunskapen och stoltheten bland medarbetare då vi blir en del av ert långsiktiga CSR-arbete. Via kampanjer och värdeskapande aktiviteter, interna som externa, skapar ni bättre förutsättningar för barn som kämpar. Ni gör ett tydligt och viktigt statement för anställda, kunder och leverantörer.

Varför ett samarbete med Min Stora Dag?

2. Ni ser till att stärka barns rätt enligt Barnkonventionen och stöttar de Globala målen.

Ett samarbete med Min Stora Dag är också ett sätt att stödja Barnkonventionen. I allt Min Stora Dag gör ligger barnkonventionen till grund.

När du som företag engagerar dig i Min Stora Dags verksamhet bidrar du till även till Agenda 2030, de globala målen och en fredlig och hållbar utveckling.

Varför ett samarbete med Min Stora Dag?

3. Ni bidrar till att minska psykisk ohälsa för barn och unga i målgruppen.

Ett samarbete med Min Stora Dag hjälper till att minska psykisk ohälsa för barn och unga med allvarlig sjukdom eller diagnos i åldrarna 4-18 år i Sverige. Ni tar ett ökat samhällsansvar och bidrar till inkludering och ett minskat utanförskap och bidrar till ökad självkänsla och kraft att kämpa vidare med en tuff vardag.

Bidra genom våra partners

Här hittar du produkter och tjänster som några av våra samarbetspartners erbjuder för att stödja vårt arbete.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner