Samarbeten som bidrar till en gladare värld

Vill du som företag bidra till ett bättre samhälle och sprida kraft och glädje till behövande barn? Kom och samarbeta med oss på Min Stora Dag!

I Sverige finns cirka 200 000 barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Varje år får nära 5 000 barn vara med om en Stor Dag som ger en viktig kraft i en tuff vardag. Vår vision är att många fler ska kunna få en Stor Dag, och med er hjälp kan vi göra mer.

Just nu är det oroliga tider och företagssamarbeten är viktigare än någonsin. Vår målgrupp är extra utsatt och Min Stora Dag har därför snabbt och effektivt ställt om verksamheten.

Det finns många olika sätt att engagera sig i Min Stora Dag, här nedan hittar ni olika samarbetsnivåer. Välj det som passar ert företag bäst!

Bli vår huvudpartner från 1 000 000 kronor

Som vår huvudpartner bidrar ni till ett bättre samhälle och att sprida glädje!

Att vara huvudpartner till Min Stora Dag innebär att skänka glädje till barn och unga som kämpar i en tuff vardag, samtidigt som ni fyller ert varumärke med mjuka värden.

Partnerskapet ökar lojaliteten hos kunder och medarbetare parallellt med att ni gör gott.

Genom att integrera våra äkta historier i er kommunikation kan vi gemensamt sprida viktig kunskap om vår behövande målgrupp och skapa ett engagerande innehåll som ökar stoltheten från medarbetare och intresset från kunder.

Vi inspirerar era kunder och leverantörer genom att ha insamlingskampanjer med produkt- eller tjänstekoppling som ökar er försäljning.

Vi håller interna föreläsningar utifrån önskemål för att säkerställa engagemanget i vårt samarbete.

Vi skräddarsyr ett långsiktigt samarbete som säkerställer att era mål nås. Vi följer upp målen kontinuerligt och utvecklar och fördjupar över tid vårt samarbete.

Ett lyckat företagssamarbete för oss är när vi gör gott tillsammans och sprider glädje ihop. Genom hela samarbetet arbetar vi hållbart och nära varandra.

Tillsammans ger vi kraft, glada barndomsminnen och självkänsla till fler barn och unga som kämpar i en tuff vardag.

Bli samarbetspartner från 350 000 kronor

Som samarbetspartner till Min Stora Dag hjälper ni till att långsiktigt vara en naturlig del av våra Stora Dagar genom tjänster eller produkter utifrån barnens önskemål och Min Stora Dags behov.  

Våra Samarbetspartners bidrar både till ett bättre samhälle och att sprida glädje. Såväl till våra barn som till era medarbetare och kunder.

Långsiktiga samarbeten ger oss en tryggare finansiering och möjligheten att fokusera på bestående förändringar för många barn istället för enstaka punktinsatser.

Vi ser till att i nära samarbete fylla era kanaler med äkta historier och hjälper till att entusiasmera medarbetare och kunder.

En gång om året genomför vi en insamlingsmånad då vi ökar kunskapen om Min Stora Dag och uppmanar till gåvor.

Obs! Just nu letar vi nya samarbetspartners så vi kan fortsätta skapa Stora Dagar trots rådande restriktioner under corona-pandemin. Vi letar partners inom daglig varuhandel, mode, inredning, utomhusaktiviteter, musik, teknik och digital utrustning.

Bli lägerpartner från 350 000 kronor

Att få åka på ett läger innebär att få träffa andra i samma situation. Det stärker självkänslan och bidrar till gemenskap. Som lägerpartner är du med och bidrar till unika och fantastiska upplevelser för barn som kämpar!

Varje år ordnar Min Stora Dag flera uppskattade läger. Lägren har olika teman och äger rum under en långhelg på olika platser runt om i Sverige. Aktiviteterna riktar sig till de lite äldre barnen, mellan 14 till 18 år.

På våra läger får barnen delta i aktiviteter som stärker självkänslan och de får hänga med exempelvis inspirerande personligheter som äventyraren Robin Trygg, Benjamin Ingrosso, Amy Diamond och kända gamingprofiler. Lägren blir en upplevelse utöver det vanliga som ofta resulterar i fina vänskapsband och som bidrar med otroligt mycket glädje och extra kraft.

Ihop med våra lägerpartners skräddarsyr vi ett koncept där sponsorn får chansen att synas i ett härligt sammanhang som ger kraft och glädje till barn som kämpar. Ni får även tillgång till unikt, exklusivt material i form av film och stillbilder som kan inkluderas i er egen kommunikation. Ett tydligt och inspirerande kvitto på ert stöd och dess betydelse som kommer uppskattas av såväl medarbetare som kunder.

Just nu söker vi nya partners till följande läger:

2020 höst Äventyrsläger på Höga Kusten med äventyraren Robin Trygg – ledigt

2020 höst Ridläger i Stockholm – bokat

2020 höst Musikläger i Stockholm – ledigt

2020 vinter e-sportläger Stockholm – ledigt

2021 Vinterläger i Jukkasjärvi – bokat

Bli kampanjpartner från 150 000 kronor

Under en begränsad kampanjperiod arbetar vi nära för att tillsammans engagera medarbetare och kunder som vill köpa en produkt eller tjänst kopplat till Min Stora Dag.

Min Stora Dags verksamhet och varumärke engagerar och en gemensam kampanj kan bidra till extra intresse för ditt företag och din produkt, samtidigt som vi gör gott tillsammans. Kanske vill du att en del av din försäljning ska gå till barn som kämpar?

Under kampanjperioden får ni tillgång till grafiskt material och får möjlighet att inspirera era medarbetare och samtidigt ge glädje till barn som kämpar i en tuff vardag.

Varför ett samarbete med Min Stora Dag?

1. Ni ökar engagemanget bland medarbetare, kunder och leverantörer samt visar hur ert sponsorskap gör skillnad i vardagen för barn och unga som kämpar.

Genom samarbetet ökar ni kunskapen och stoltheten bland medarbetare då vi blir en del av ert långsiktiga CSR-arbete. Via kampanjer och värdeskapande aktiviteter, interna som externa, skapar ni bättre förutsättningar för barn som kämpar. Ni gör ett tydligt och viktigt statement för anställda, kunder och leverantörer.

Varför ett samarbete med Min Stora Dag?

2. Ni ser till att stärka barns rätt enligt Barnkonventionen och stöttar de Globala målen.

Ett samarbete med Min Stora Dag är också ett sätt att stödja Barnkonventionen. I allt Min Stora Dag gör ligger barnkonventionen till grund.

När du som företag engagerar dig i Min Stora Dags verksamhet bidrar du till även till Agenda 2030, de globala målen och en fredlig och hållbar utveckling.

Varför ett samarbete med Min Stora Dag?

3. Ni bidrar till att minska psykisk ohälsa för barn och unga i målgruppen.

Ett samarbete med Min Stora Dag hjälper till att minska psykisk ohälsa för barn och unga med allvarlig sjukdom eller diagnos i åldrarna 4-18 år i Sverige. Ni tar ett ökat samhällsansvar och bidrar till inkludering och ett minskat utanförskap och bidrar till ökad självkänsla och kraft att kämpa vidare med en tuff vardag.

Bidra genom våra partners

Här hittar du produkter och tjänster som några av våra samarbetspartners erbjuder för att stödja vårt arbete.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner