Nyheter
NYHET

H.K.H. Prinsessan Madeleine besökte Min Stora Dag

Under måndagseftermiddagen besökte Prinsessan Madeleine stiftelsen Min Stora Dag. Prinsessan är beskyddare av Min Stora Dag och under besöket fick Prinsessan möjlighet att ta del av det viktiga arbetet som Min Stora Dag gör.

”Glädje, kraft, trovärdighet och kvalitet genomsyrar vårt arbete och här bidrar Prinsessan Madeleines person och beskyddarskap verkligen”

– Glädje, kraft, trovärdighet och kvalitet genomsyrar vårt arbete och här bidrar Prinsessan Madeleines person och beskyddarskap verkligen. Prinsessans fina engagemang hjälper oss att förkroppsliga begreppet en Stor Dag och att ge barnen glädjefyllda minnen för resten av livet, säger Jennifer McShane, generalsekreterare på Min Stora Dag.

Prinsessan Madeleine är beskyddare av Min Stora Dag sedan 2001. Prinsessan har sedan dess varit med på sjukhusbesök, anordnat Stora Dagar så som ett sagokalas på Kungliga Slottet och engagerat sig i Min Stora Dags frågor.

Under måndagens besök på Min Stora Dags kansli i Stockholm träffade Prinsessan välgörenhetsorganisationens medarbetare och avslutade besöket med ett samtal med generalsekreterare Jennifer McShane.

–Det blev ett väldigt inspirerande och viktigt samtal med Prinsessan där vi fick möjlighet att prata om hur Min Stora Dag kan ge kraft till barn som kämpar och öka förståelsen för att det ibland behövs mer än mediciner och behandlingar. Med Prinsessans stöd kan vi skapa ännu fler Stora Dagar för alla behövande barn, berättar Jennifer.

Ge kraft till barn som kämpar

Swisha en gåva

Swisha
*Du måste ange en summa

Ange ditt mobilnummer

Vidare
*Du måste ange mobilnummer

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

100
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner