Loui fick ett UpplevelsepaketLoui fick ett Upplevelsepaket

Loui överraskades av magiskt upplevelsepaket

Det blev magi när 7-åriga Loui fick hem ett paket från Min Stora Dag. Upplevelsepaketet var signerat Tobbe Trollkarl och innehöll både en trollerilåda och ett presentkort på Lekia.

Loui från Mölndal har en spastisk CP-skada som påverkar hela hans kropp. Han har assistenter som hjälper honom med allting. Han har svårt att slappna av i kroppen vilket gör att han har svårt att till exempel sitta själv.

”Loui blev så glad och överraskad”

Loui är ett av många barn som innan jul fick ett glädjefyllt upplevelsepaket. Hem till Louis brevlåda kom Tobbe Trollkarls paket – självklart fyllt med en signerad trollerilåda.

– Loui blev så glad och överraskad när han fick Tobbes trollerilåda och sen blev han ännu gladare när han fick veta att han fått ett presentkort på Lekia där han kan välja exakt vad han vill, berättar Louis mamma Madeleine.

Unika paket från våra ambassadörer

Strax innan jul gick det att ansöka om flera olika upplevelsepaket från Min Stora Dags ambassadörer och vänner. Alla paket var unikt utformade efter varje person. Bland annat kunde man ansöka om Danny Saucedos musikpaket, Frida Hansdotters vintersportpaket och Albin Ekdals fotbollspaket.

Loui fick hem Tobbes trolleripaket – ett paket som självklart gick i magins tecken!

Aktuella paket att ansöka till hittar du alltid här.

Tobbe Trollkarl med sin trollerilåda

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner