Ekrams Stora Dag med toppdesignern Jennifer Blom

Ekram har en tuff vardag på grund av sitt ryggmärgsbråck. Hennes stora intresse är att skapa kläder till sina dockor. På sin Stora Dag önskade hon därför att få träffa en riktig designer.

Ekram är 12 år, bor i Göteborg och har ryggmärgsbråck. Hennes stora intresse är att skapar kläder till sina dockor. Hon gör sina fantasifulla kreationer av bland annat av papper och ballonger.

Ekram önskade därför att på sin Stora Dag få träffa en riktig kläddesigner.

Min Stora Dag kontaktade Jennifer Blom, en av Sveriges mest hyllade klädskapare.

Ekram besökte Jennifer Bloms ateljé i Stockholm

En lördag i november kom Ekram med sin familj till designern Jennifer Bloms ateljé i Stockholm. Det blev ett varmt och inspirerande möte mellan kreatörerna, där Ekram kunde beundra Jennifers vackra klänningar och fråga hur man gör för att bli designer.

”Hennes leende värmde hela min ateljé och jag imponerades verkligen av hennes talang”

Jennifer hade dessutom förberett en extra överraskning för Ekram. Med tyg kvar från en av sina vackraste klänningar skulle de sy något till Ekram av just det tyget. Tillsammans skapade de sedan en vacker kjol till Ekram – ett äkta designsamarbete mellan två klädskapare.

– Det var fantastiskt att få tillbringa några timmar med Ekram och hennes fina familj. Hennes leende värmde hela min ateljé och jag imponerades verkligen av hennes talang och av hur kreativ hon är, berättar Jennifer Blom.

”Jag har haft en av de bästa dagarna någonsin”

När det var dags att säga hejdå fick Ekram med sig en stor kasse med vackra tygstuvar i siden och trådrullar i regnbågens alla färger.

– Jag har haft en av de bästa dagarna någonsin. Att få träffa en riktig designer var en dröm som gick i uppfyllelse, hälsar Ekram efter sin Stora Dag.

Ge kraft till barn som kämpar

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner