Ali har mörkt hår och sitter på en låtsashäst.Ali har mörkt hår och sitter på en låtsashäst.

”Jag fick åka till Kolmården med min familj”

Glädje är en livsviktig del av varje vårdplan. 6-årige Ali behandlas för epilepsi och språkstörning. Hans vårdplan innehåller bland annat medicinering, logopedi – och en resa till Kolmården.

Ali har en svårbehandlad epilepsi som kräver medicinering. Vissa dagar får han till och med akut medicin. Han har en sond som han får all medicinering och viss näring genom. Nyligen fick Ali dessutom diagnoserna adhd, autism och tourettes syndrom och väntar på att få medicinering även för det.

På Alis Stora Dag fick han resa till Kolmården med sin familj.

Ge en dag för att orka flera
Med en gåva till Min Stora Dag är du med och uppfyller önskningar för barn som lever med en allvarlig sjukdom eller diagnos. Betydelsen kan inte underskattas. Många läkare vittnar om hur förväntan, glädje och ljusa minnen stärker barnens återhämtning och läkning. Att känslan av utvaldhet ger extra kraft att tackla en tuff vardag.

Men behovet är enormt. Just nu finns det nära 200 000 barn i Sverige som ännu inte har fått sin önskan uppfylld. Med din gåva blir det möjligt. Ge en dag för att orka flera. Swisha en gåva nedan.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner