Célines stora shoppingtur på Lekia

Fyraåriga Céline har typ 1-diabetes, en diagnos som i stor utsträckning påverkar både hennes och familjens vardag. När Céline fick en Stor Dag stod en storslagen shoppingtur på schemat. Läs mamma Lindas berättelse här nedan.

”Vi hade GPS:en inställd på Lekia. Väntan och längtan innan affären öppnade, sen äntligen drog de upp gallret. Céline viskade till mig strax före; ”mamma, det pirrar i magen”.

Där stod kundvagnarna, vi tar första bästa och nu börjar det! Céline gick stolt genom affären med kundvagnen och plockade precis vad hon ville ha. Hur ofta har man inte som mamma sagt ”nej inte idag”, ”nej, det är för dyrt!” Flera gånger inne i butiken säger Céline; ”mamma det är för bra för att vara sant!”.

När kundvagnen var överfull gick vi till kassan och Céline kunde stolt sträcka fram sitt presentkort. Känslan som mamma att se sin dotter gå omkring i just hennes paradis, och plocka precis vad hon önskade, gjorde att hjärtat slog volter.

En fantastisk tacksamhet till Min Stora Dag som gör detta möjligt! Kvällen avslutades på Pinchos och dagen var fulländad. Det var längesedan båda jag och Céline somnade så lyckliga!”

Céline på sin Stora Dag på Lekia

Ge kraft till barn som kämpar

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

100
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Våra Stora Dagar

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar. I år får över 8 000 barn och unga med allvarliga sjukdomar eller diagnoser vara med om en Stor Dag. En dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner