Filippa besökte Wild Kids på sin Stora Dag

11-åriga Filippa älskar äventyr och tävlingar. Så när hon fick chansen att önska sig en egen Stor Dag föll valet på en tv-inspelning av äventyrsprogrammet Wild Kids.

Filippa från Lidköping föddes med flera livshotande hjärtfel, men som med hjälp av tre stora operationer kunde ”byggas om” till ett så kallat enkammarhjärta.

– I vardagen påverkar det mig mest när jag springer eller ska gå upp för en backe, då blir jag andfådd. Jag springer inte lika snabbt som mina kompisar, säger Filippa.

Hon berättar även att hon måste ta mediciner varje dag och att en snuva kan hålla i sig jättelänge.

Fick träffa alla barn som tävlade

På sin egna Stora Dag önskade Filippa att få besöka tv-inspelningen av Wild Kids. Vi ordnade så hon fick besöka inspelningen i somras.

– Jag vill vara med i Wild Kids. Nu fick jag se hur det var och blev ännu mer sugen! Jag gillar äventyr, roliga tävlingar och så gillar jag att få nya kompisar och att sova över, berättar Filippa.

”Fick mig att känna mig speciell”

Hon tyckte att det allra bästa med sin Stora Dag var att få träffa alla barnen som tävlade.

– De var så snälla mot mig och hade skrivit brev och gjort skyltar! Det fick mig att känna mig speciell och jag blev jätteglad. Det kändes nästan som jag var en i laget! Sen var det så roligt att åka på lång bilresa tillsammans med bara pappa, säger Filippa.

Hon berättar att de fick sova på hotell på vägen och att det fanns en pool.

– Jag fick bestämma mycket vad vi skulle göra och fick äta min favoritmat. På hemvägen stannade vi på ett shoppingcenter. Hela helgen var grym!

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner