Caspian på KolmårdenCaspian på Kolmården

Caspian, 4 år, fick heldag på Kolmården

När Caspian skulle få en Stor Dag stod det snabbt klart att den måste involvera djur. Tillsammans med hela sin familj fick han en dag på Kolmården fyllt med saker han älskar: djur, fordon och Bamse.

4-åriga Caspian från Ystad har en hjärnstamstumör som i dagsläget är obotlig. Han nominerades av sin läkare till Min Stora Dag för att få en egen Stor Dag.

När vår volontär Ann-Charlotte frågade vad Caspian tycker om var det genast djur han nämnde. Därför blev det bestämt att Caspian skulle få en Stor Dag på Kolmården.

”Kolmården blev ett riktigt äventyr för vår Caspian”

Caspian och hans familj åkte tillsammans till Kolmården där de fick åka traktor och se djur på nära håll. De fick se zebror, älgar, rådjur, lamor, strutsar, getter och massa andra djur. Caspian var särskilt fascinerad av att de fick se så många av djuren kissa och bajsa, berättar Caspians mamma Titti.

– Kolmården blev ett riktigt äventyr för vår Caspian. Trots en regnig start fick han uppleva mycket som han älskar, djur, fordon och Bamse, tillsammans med de han älskar. Han, precis som vi, uppskattade allt och det blev en väldigt bra kontrast till sjukhusmiljön, säger Titti.

Caspian på Kolmården

Caspians mamma: ”Ett fantastiskt avbrott”

Efteråt känner sig hela familjen nöjda med dagen som blev ett välbehövt avbrott från vardagen.

– Det blev ett fantastiskt avbrott i vår upp- och nervända värld där vi verkligen fick lov att njuta av varandras sällskap! Tusen tack för denna möjlighet, säger Titti.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner