8-åriga Nataniel fick en gamingdator

När Nataniel var 6 år fick han och hans familj mardrömsbeskedet – hjärntumör. Efter många tuffa behandlingar är idag 8-åriga Nataniels tumörer borta. När han fick chansen att önska sig något till sin Stora Dag hade han siktet inställt på en gamingdator.

När Nataniel var 6 år fick han veta att han hade medulloblastom, en typ av hjärntumör. Sedan dess har han opererats, fått cellgiftsbehandling och strålbehandling. Nataniels tuffa behandlingar försvagade kroppen men det gav goda resultat – tumörerna försvann!

”Världen kollapsade för oss”

– När Nataniel fick diagnosen kollapsade världen för oss. Nu är tumörerna borta. Vi njuter av varje dag, men vi är rädda för resultaten av varje efterföljande kontroll. Vi vill inte att mardrömmen ska komma tillbaka, berättar Nataniels mamma Milena.⁠

Efter de tuffa behandlingarna blev Nataniel nominerad av sin läkare att få en egen Stor Dag, det vill säga att få en egen önskan uppfylld.

Fick dator för spel och inlärning

Nataniel som gillar att spela dator önskade sig en riktig gamingdator med tillbehör som självlysande tangentbord, ratt och pedaler för att kunna spela bland annat Minecraft, Need for Speed och Jurassic World. Detta ville vi givetvis ordna för Nataniel och det var en glad kille som tog emot presenterna.

– Nataniel är den lyckligaste killen just nu! Han kan spela sina favoritspel, men datorn kommer också vara användbar för inlärning, säger mamma Milena.

Nataniel framför sin nya dator

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner