6-åriga Nathalie fick ett mellopaket, här står hon vid glitterdraperiet.6-åriga Nathalie fick ett mellopaket, här står hon vid glitterdraperiet.

120 barn fick glädjefyllda mellopaket

Inför årets final av Melodifestivalen fick över 120 barn hem fullmatade Upplevelsepaket för att maxa mellokänslan. Ett av dessa barn var 6-åriga Nathalie från Tyresö.

I år kunde vi inte ta med barnen till den magiska mellofinalen – så vi tog istället feststämningen hem till dem!⁠ Inför mellofinalen skickade Min Stora Dag ut massa Upplevelsepaket till barn med allvarliga sjukdomar eller diagnoser.

I paketen fanns allt för att ordna sin egen magiska mellokväll på hemmaplan. Fjäderboa, glitterdraperi, högtalare, hörlurar och vårt fina VIP-kort så man kunde köpa sitt egna favoritsnacks på ICA.

⁠Nathalie pyntade med glitterdraperi

En av dem som fick ett mellopaket var 6-åriga Nathalie. I hennes hem pyntades det med draperi, ballonger och discolampa.

– Nattis var så glad att de fick sjunga och dansa tillsammans samt att hon fick vara med och bestämma hela menyn för dagen, säger Nathalies mamma Jenny.⁠

På menyn stod hemgjorda köttbullar, potatismos, lingon och pressad gurka. Till efterrätt bestämde Nathalie att det skulle bli jordgubbar, vindruvor och glasstrut.⁠

En riktigt maxad mellokväll helt enkelt!

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner