Filip på Skara sommarlandFilip på Skara sommarland

Badälskande Filip fick heldag på Skara sommarland

Sjuåriga Filip älskar att bada. När det damp ner ett sommarpaket från Min Stora Dag där han själv fick välja nöjespark var valet därför enkelt. Familjen satte sikte på en heldag på Skara sommarland.

Sjuåriga Filip har medelsvår adhd, lindrig intellektuell funktionsnedsättning, måttlig språkstörning och lider av barnmigrän. Dessa diagnoser påverkar hans vardag och gör att han ständigt får kämpa med sina svårigheter. Så här beskriver mamma Paula Filips Stora Dag:

”Att få brev av Min Stora Dag och bli tilldelad ett sommarpaket gjorde Filip så lycklig och stolt. Valet var enkelt för honom då han älskar att bada, det blev Skara sommarland och övernattning på hotell.

Vi fick en fantastisk dag på Skara sommarland, och att få se glädjen i ens barns ögon är verkligen det finaste som finns. Att få uppleva den lyckan är magisk.

Många timmar i plurret

Och visst fick vi bada, vädret var med oss så vi kunde tillbringa många härliga, våta timmar på vattenlandet, till Filips (och vår) stora glädje.

Det blev även en del turer i karusellerna och en stjärnvinst på Pringels-hjulet.

”Fantastiskt bemötande”

En stor eloge till personalen i parken som bemötte oss, och framför allt Filip, med en sådan enorm förståelse och respekt. Vi blev tilldelade ett tillgänglighetsarmband vid ingången och detta underlättade mycket för Filip i karusellerna då han har svårighet att bland annat stå i kö. Fantastiskt bemötande och alla tog sig tid att prata och svara på Filips alla frågor.

Summan av kardemumman blev dubbla tummar upp för en MYCKET nöjd kille.”

Filip med familj på sin Stora Dag

Pappa Robert och mamma Paula tillsammans med Filip.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner