Välj belopp

Stort tack!

Din gåva gör att vi kan skapa fler livsviktiga upplevelser för barn som kämpar.
En dag för att orka flera.

Bli månadsgivare för barn som kämpar

Som månadsgivare är du med och bidrar till barnen varje månad! Min Stora Dags månadsgivare är otroligt viktiga för att kunna fortsätta uppfylla önskningar och skapa glädjefyllda dagar för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Med dig som månadsgivare kan ännu fler barn som kämpar få en Stor Dag. En dag för att orka flera.

Träffa några av Min Stora Dags månadsgivare

Helena är en av Min Stora Dags månadsgivareHelena är en av Min Stora Dags månadsgivare
Möt Helena – en av Min Stora Dags månadsgivare

”Det finns många sätt att hjälpa på, men att skänka barn glädje är det viktigaste som finns. Att få vara med på ett hörn och bidra känns stort. Därför vill jag skänka pengar regelbundet.”

Läs mer
Möt Henrik – en av Min Stora Dags månadsgivare

”Jag kan inte spela fotboll på världsnivå. Jag kan inte agera framför kameran. Hade jag kunnat något av ovan hade jag gjort allt för att finnas tillgänglig för Min Stora Dag som idol. Vad jag KAN göra är att vara månadsgivare”

Läs mer
Månadsgivare Linn EricsonMånadsgivare Linn Ericson
Möt Linn – en av Min Stora Dags månadsgivare

”Efter den tiden var det en självklarhet för mig att bli månadsgivare. Jag vill ge tillbaka och kan jag bidra en gnutta till att något annat barn kan skifta fokus från allt jobbigt en stund så är det så värt det!”

Läs mer

Få skattereduktion när du ger en gåva

Från och med den 1 juli 2019 kan du få upp till 3 000 kr i skattereduktion för gåvor som du har gett till godkända gåvomottagare. Sedan augusti 2020 är Min Stora Dag godkända gåvomottagare hos Skatteverket. För att få skattereduktionen ska vissa förutsättningar vara uppfyllda. Läs mer här.

”Glädjen är livsviktig för våra patienter”

– Glädje, förväntan och ljusa minnen att hämta kraft ifrån borde vara en självklar del av varje vårdplan. Svensk barnsjukvård är i världsklass men många behandlingar också är extremt tuffa för barnen. Att få en paus för lek, en upplevelse eller bara tid med familj och kompisar blir livsviktigt för att orka kämpa vidare, berättar Svante Norgren, chef över Astrid Lindgrens barnsjukhus och medlem i Min Stora Dags medicinska råd.

Genom sitt yrke träffar han dagligen barn som kämpar med olika sjukdomar och diagnoser, och har även själv nominerat barn till Stora Dagar.

Fler sätt att göra skillnad

Din gåva gör vårt arbete möjligt. Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Genom att uppfylla deras önskningar och skapa oförglömliga upplevelser ger vi livsviktig glädje och kraft i en vardag som präglas av mediciner och behandlingar.

Ge en gåva

Din gåva ger barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser en dag för att orka flera.

Ge en gåva
Diana har en rosa boa och lerDiana har en rosa boa och ler
Ge en minnesgåva

Hedra minnet av någon som har gått bort med en minnesgåva.

Ge minnesgåva
Majken har kaninöron och ler in i kameran.Majken har kaninöron och ler in i kameran.
Ge bort ett gåvobevis

Perfekta presenten! Ge bort ett fint gåvobevis till någon du tycker om.

Ge gåvobevis

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner