Bli månadsgivare för barn som kämpar

Som månadsgivare är du med och bidrar till barnen varje månad! Min Stora Dags månadsgivare är otroligt viktiga för att kunna fortsätta uppfylla önskningar och skapa glädjefyllda dagar för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Med dig som månadsgivare kan ännu fler barn som kämpar få en Stor Dag. En dag för att orka flera.

Välj belopp

Stort tack!

Din gåva gör att vi kan skapa fler livsviktiga upplevelser för barn som kämpar.
En dag för att orka flera.

Helena är en av Min Stora Dags månadsgivareHelena är en av Min Stora Dags månadsgivare
Möt Helena – en av Min Stora Dags månadsgivare

”Det finns många sätt att hjälpa på, men att skänka barn glädje är det viktigaste som finns. Att få vara med på ett hörn och bidra känns stort. Därför vill jag skänka pengar regelbundet.”

Läs mer
Möt Henrik – en av Min Stora Dags månadsgivare

”Jag kan inte spela fotboll på världsnivå. Jag kan inte agera framför kameran. Hade jag kunnat något av ovan hade jag gjort allt för att finnas tillgänglig för Min Stora Dag som idol. Vad jag KAN göra är att vara månadsgivare”

Läs mer
Månadsgivare Linn EricsonMånadsgivare Linn Ericson
Möt Linn – en av Min Stora Dags månadsgivare

”Efter den tiden var det en självklarhet för mig att bli månadsgivare. Jag vill ge tillbaka och kan jag bidra en gnutta till att något annat barn kan skifta fokus från allt jobbigt en stund så är det så värt det!”

Läs mer

Få skattereduktion när du ger en gåva

Från och med den 1 juli 2019 kan du få upp till 3 000 kr i skattereduktion för gåvor som du har gett till godkända gåvomottagare. Sedan augusti 2020 är Min Stora Dag godkända gåvomottagare hos Skatteverket. För att få skattereduktionen ska vissa förutsättningar vara uppfyllda. Läs mer här.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner