Min Stora Dag söker projektkoordinator med hjärtat på rätta stället

Min Stora Dag är en rikstäckande välgörenhetsorganisation som uppfyller önskningar för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser genom så kallade Stora Dagar. Nu söker vi på projektavdelningen en erfaren projektkoordinator som ska vara med i förverkligandet av barnens drömmar, genom skapandet av Stora Dagar. Ta chansen och sök ett unikt, roligt och meningsfullt jobb där du gör skillnad på riktigt och påverkar människors liv positivt varje dag.

Min Stora Dag är i en spännande fas där vi växer, når fler behövande barn och får nya intressenter och följare varje dag. Våra insamlade medel omvandlas till tusentals Stora Dagar-upplevelser varje år. Behovet av vår hjälp har mångdubblats de senaste åren – detta märker vi inte minst från den stora tillströmningen av ansökningar från barn i vår målgrupp.

Nu söker vi dig som vill vara med och hjälpa oss ta nästa kliv i vår utveckling och tillsammans med fantastiska kollegor säkerställa att vi når vår vision – att alla barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser ska få en Stor Dag.

Arbetet innebär att ta fram och utveckla fantastiska Stora Dagar till våra ansökande barn och ungdomar.

Profil:

Du är en erfaren projektkoordinator/produktionsledare som brinner för upplevelser, älskar att leverera med hög kvalité och har ett fint bemötande mot både kollegor och partners.

Du har minst tre års arbetserfarenhet, är en värdedriven person som älskar planering, logistik och samarbete.

Du gillar att arbeta i team, är empatisk och målmedveten. Du är förtroendeingivande och har lätt för att bygga och underhålla goda relationer med såväl kollegor som externa partners. Du har en hög servicenivå och tvekar inte att hugga i där hjälp behövs.

Du bidrar med entusiasm, engagemang och nyfikenhet för att utveckla ditt område och dina kollegor.

Du är strukturerad, noggrann och van att arbeta med budget, tids- och produktionsplan. Du är en erfaren excelanvändare och van vid att arbeta i övriga Officeprogram.

Det är även meriterande att kunna språken arabiska, farsi eller somali.

Praktiskt:

Du rapporterar till projektchef Linda Engholm och arbetar nära övriga kollegor i projekteamet som består av 10 ambitiösa medarbetare – alla med mål att ge och skapa glädjefyllda Stora Dagar till barn och ungdomar inom Min Stora Dags målgrupp.

Tjänsten som projektkoordinator är en projektanställning på heltid med start i januari 2023 och sträcker sig till 2023-12-31 med eventuell möjlighet till förlängning.

Tjänsten är målstyrd och kan innebära visst arbete utanför kontorstid.

Ansökan:

Sista ansökningsdag är den 25 november 2022. Varmt välkommen med personligt brev och cv till rekrytering@minstoradag.org. Märk ditt mejl med Projektkoordinator i ämnesraden.

Övrigt:

På Min Stora Dag arbetar vi kontinuerligt för att vara en arbetsplats som är attraktiv för alla, eftersom vi vet att en variation av perspektiv, erfarenheter och bakgrund gör oss ännu starkare. Vid alla rekryteringar läggs stor vikt vid personlig lämplighet och inställning.

Min Stora Dags värderingar är glädje och kvalitet och internt har vi extra fokus på tillit och samarbete. Värdegrunden är avgörande för vår framgång och en gemensam utgångspunkt i vårt arbete.

Om Min Stora Dag:

Min Stora Dag är en rikstäckande välgörenhetsorganisation som uppfyller önskningar och sprider livsviktig glädje genom upplevelser för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Organisationen består idag av drygt tjugo personer och vi har runt 250 fantastiska volontärer runt om i hela landet till vår hjälp. Läs med om oss här.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner