Min Stora GrävardagMin Stora Grävardag

Stor Dag i grupp – grävardag

Ladda ner en utskriftsversion av aktiviteten här (pdf)

Häng med på ”Min Stora Grävardag” i Eskilstuna den 4 juli och få möjlighet att uppleva och provåka häftiga maskiner! Dessutom får du ladda upp inför dagen på bästa sätt genom en övernattning på hotell.

”Grävardagen” är tillbaka hos Volvo Construction Equipment​ i Eskilstuna och är fylld med stora maskiner så som grävmaskiner, dumprar och lastmaskiner. Under dagen kommer du få uppleva en maskinshow samt få provköra olika maskiner tillsammans med Volvos härliga personal.

Du kommer dessutom att få bo på hotell natten före för att sedan checka ut och åka en gemensam buss till Volvo där det bjuds på en innehållsrik förmiddag och eftermiddag. Efter aktiviteten reser du hemåt igen.

Gillar du stora maskiner är det här verkligen aktiviteten för dig! Passa på att ansöka så snart som möjligt då ansökan är öppen under en begränsad period.

Vad ingår?

  • Grävardag på Volvo Construction Equipment för 3 personer (en medföljande måste vara över 25 år)
  • Middag och lunch för tre personer
  • Hotellrum inklusive frukost för tre personer (onsdag 3 juli-torsdag 4 juli)
  • Resa från hemort-Eskilstuna tur och retur för tre personer

Vad kostar det?

Inget! Min Stora Dags upplevelser är alltid gratis.

För att ansöka behöver du:

  • Ha en allvarlig sjukdom och/eller diagnos som bekräftas genom utlåtande av medicinsk personal.
  • Vara mellan 4 och 17 år.

Barn och ungdomar som inte fått en Stor Dag tidigare prioriteras, men man är inte garanterad en plats bara för att man inte gjort något med Min Stora Dag tidigare.

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Under Min Stora Dags gruppaktiviteter är det er egen försäkring som gäller.

Observera: Vissa av våra fysiska gruppaktiviteter och läger kan innebära en ökad risk för infektioner, t.ex. covid. Rådfråga alltid er ansvariga vårdkontakt om ni är osäkra på om en aktivitet är lämplig för ditt barn. Min Stora Dag följer allmänna rekommendationer men har inga egna regler eller rekommendationer avseende vaccinationer etc. Vid uppvisande av sjukdomssymptom råder vi till att avstå från deltagande.

Ansökan 2.0: Stor Dag i grupp – grävardag

  • Hidden
  • Hidden
  • ANSÖKAN

Min Stora GrävardagMin Stora Grävardag

Så här ansöker du om en Stor Dag

Klicka här för att läsa mer om hur en ansökan går till!

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner