Villes önskan var att laga toast Skagen med Niklas Ekstedt

8-årige Ville från Vendelsö har en sjukdom som heter NF1 och till följd av den har han fått en hjärntumör. När han skulle få sin önskan uppfylld av Min Stora Dag ville han laga toast Skagen med Niklas Ekstedt. Absolut sa vi!

Ville hämtades upp med limousin utanför sitt hem där han tillsammans med sin familj åkte in till Niklas restaurang Hillenberg i centrala Stockholm. På plats möttes han upp av volontär Eva som lämnade över ett förkläde med Villes namn på. Sen spenderade han en timme i köket tillsammans med Niklas som gav sina bästa knep för den allra smarrigaste toast Skagen man kan tänka sig. Toasten serverades sedan till förrätt till Villes familj. Vilken dag det blev! Inte nog med detta så fick familjen sedan bo på Steam Hotel och besöka badhuset Kokpunkten efteråt.

”Den bästa dagen i hans liv”

– Det blev inte bara en, utan tre magiska dagar. Dagar där vi i familjen kunde lägga alla behandlingar och andra måsten åt sidan och bara vara tillsammans. Ville sa efteråt att dagen med Niklas var den bästa dagen i hans liv, säger Villes mamma Karin.

Tack alla givare som möjliggör de här oförglömliga dagarna för barn som kämpar!

Villes Stora Dag
Foto: Maja Brand

Ge kraft till barn som kämpar

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

100
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Våra Stora Dagar

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar. I år får över 8 000 barn och unga med allvarliga sjukdomar eller diagnoser vara med om en Stor Dag. En dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner