Inför ditt fotbollsläger i Stockholm

Här är allt du behöver veta inför Min Stora Dags fotbollsläger på Bosön i Stockholm, både upplägg och packlista.

Du åker tillsammans med 15 andra ungdomar i åldern 14-17 år. Med på resan kommer det finnas volontärer från Min Stora Dag varav en är medicinskt kunnig.

Resa

Du som deltagare reser och deltar själv utan föräldrar. Min Stora Dag bokar resa hemort-Stockholm. I största möjliga mån bokar vi resor så att deltagarna åker tillsammans med volontärer och deltagare på lägret men beroende på vart i landet du bor kan resesättet variera. Vi samtalar alltid med deltagaren om vad som fungerar bäst innan vi bokar resorna för att det ska kännas så tryggt som möjligt.

Boende

Vi bor ute på träningsanläggningen Bosön. Varje rum har två våningssängar så vi bor tre-fyra personer i varje rum, killar och tjejer var för sig med en volontär i varje. Toaletter och duschar finns ej på rummen utan i korridoren men det är endast vi som bor i korridoren. Här kan du läsa mer om Bosön.

Medicin

Du som deltagare ansvarar själv för eventuella sjukdomsbehov (som medicinering) under helgen. Min Stora Dag har inget medicinsk ansvar, men vi har sjukvårdskunnig volontär på plats under hela lägret.

Aktiviteter

Vi kommer bland annat ha träningar med roliga övningar som både utvecklar oss och är roliga. Vi kommer även gå på fotbollsmatchen på Friends Arena för att känna på stämningen på plats. Vi kommer även hinna med poolbad och bastu för den som vill!

Aktiviteterna görs alltid efter din egen nivå och förmåga, där vi stöttar och hjälper varandra. Min Stora Dags fotbollshelg är till för, och passar, alla – det enda som behövs är att du har ett genuint fotbollsintresse.

Vad kostar det?

Lägret är helt gratis och Min Stora Dag står för alla kostnader under helgen inklusive resor.

Vad ska jag packa?

Det ska vara enkelt att hänga med på Min Stora Dags läger. Här kan du se vad som är bra att ha med dig!

Nyfunna vänner på Min Stora Dags läger

Att få umgås i stallet och känna gemenskap med nya vännerna, det är något som åtta ungdomar fick göra under en långhelg i september 2021 på Min Stora Dags ridläger.

Det blev korvgrillning, många skratt och självklart flera ridturer. Nova, som deltog på lägret, tycker att de nya vännerna är något av det bästa med helgen.

– De är jättesnälla här, jag hoppas det är vänner för livet, säger hon.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner