Sommarpaket – lego och lek

Ta ditt legobyggande till nya höjder! Vi har tagit fram ett upplevelsepaket fullmatat med lego och lek. Beställ hem nya klossar, leksaker eller pyssel från Lekia och låt kreativiteten flöda.

Med det här paketet kan ni skapa roliga äventyr på hemmaplan. Kanske längtar du efter att skapa fantastiska byggnader med nytt lego eller så kanske det är en ny leksak som lockar?

Vad det än kan vara så hoppas vi att det här upplevelsepaketet kan bidra med mycket glädje och energi! Kanske är det dig vi ser i Lego Masters om några år?

För att sätta guldkant på vardagen har vi även fyllt det här paketet med ett presentkort på ICA laddat med 175 kronor. Du väljer själv om du vill använda det för att bjuda kompisarna på glass, köpa ditt eget fredagsmys eller kanske en serietidning du gillar.

Ansök om ett paket där lego och lek står i fokus!

Paketet innehåller:

  • Presentkort på Lekia laddat med 2 000 kronor
  • Presentkort på ICA laddat med 175 kronor

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Vi strävar efter att så många ungdomar som möjligt, med allvarliga sjukdomar och diagnoser, ska vara med om en Stor Dag. Därför prioriteras alltid de som inte tidigare deltagit i en aktivitet genom Min Stora Dag.

Vi har endast möjlighet att hantera en ansökan per barn. För närvarande kan vi inte rangordna eller prioritera ansökningar till flera Stora Dagar. Skulle du ansöka till flera Stora Dagar samtidigt kommer vi betrakta den första ansökan som inkommit som huvudsaklig önskan.

Har du frågor om våra upplevelsepaket? Här hittar du svar på vanliga frågor.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner