Bli upplevelsepartner från 450 000 kronor

Som samarbetspartner hjälper ni till att långsiktigt vara en naturlig del av våra Stora Dagar genom tjänster eller produkter utifrån barnens önskemål och Min Stora Dags behov.

Med er hjälp kan vi skänka glädje till ännu fler barn och unga. Våra nuvarande samarbetspartners verkar bland annat inom restaurangbranschen, leksaksbranschen och transportbranschen. Tillsammans sprider vi glädje och kraft till tusentals barn varje år. Var med och sprid glädje du också!

Genom att dela information om vårt arbete på era plattformar skapar ni engagemang hos både medarbetare och kunder. Men framför allt bidrar ni till att vi kan skapa fler glädjefyllda upplevelser för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Att vara vår samarbetspartner innebär bland annat…

… ett flerårigt partneravtal
… synlighet på vår hemsida
… tillgång till Min Stora Dags logotyp
… en mejlsignatur där ert stöd framgår

Har du en idé om hur du vill hjälpa till? Eller vill du kanske få en idé? Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan stötta vårt arbete.

Hör av dig så berättar vi mer

Maria Af Geijerstam

Maria Af Geijerstam
Ansvarig partnersamarbeten
maria.afgeijerstam@minstoradag.org

Hanna Leback
Ansvarig partnersamarbeten
hanna.leback@minstoradag.org

Bidra utifrån era produkter

Som samarbetspartner bidrar ni på olika sätt utifrån era produkter och tjänster. Restaurangkedjan Pinchos, som är en av våra samarbetspartners, sålde under en period en efterrätt till förmån för Min Stora Dag.

”En magisk efterrätt med extra allt”, enligt vårt barn- och ungdomsråd som hjälpte till att ta fram efterrätten.

Se film från Stora Dagar

Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar glädjefyllda upplevelser för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. En Stor Dag ger kraft att fortsätta kämpa i en tuff vardag.

I den här filmen får du bland annat möta Norton, Ellie och Sigge. Se filmen och ta del av glädjen!

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner