Bli samarbetspartner från 350 000 kronor

Som samarbetspartner hjälper ni till att långsiktigt vara en naturlig del av våra Stora Dagar genom tjänster eller produkter utifrån barnens önskemål och Min Stora Dags behov.

Med er hjälp kan vi skänka glädje till ännu fler barn och unga. Våra nuvarande samarbetspartners verkar bland annat inom restaurangbranschen, leksaksbranschen och transportbranschen. Tillsammans sprider vi glädje och kraft till tusentals barn varje år. Var med och sprid glädje du också!

Genom att dela information om vårt arbete på era plattformar skapar ni engagemang hos både medarbetare och kunder. Men framför allt bidrar ni till att vi kan skapa fler glädjefyllda upplevelser för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Att vara vår samarbetspartner innebär bland annat…

… ett flerårigt partneravtal
… synlighet på vår hemsida
… tillgång till Min Stora Dags logotyp
… en mejlsignatur där ert stöd framgår

Har du en idé om hur du vill hjälpa till? Eller vill du kanske få en idé? Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan stötta vårt arbete.

Hör av dig så berättar vi mer

Alexandra von Melen
Alexandra von Melen
Insamling- och marknadschef
alexandra.vonmelen@minstoradag.org
076-814 74 74

Bidra utifrån era produkter

Som samarbetspartner bidrar ni på olika sätt utifrån era produkter och tjänster. Restaurangkedjan Pinchos, som är en av våra samarbetspartners, sålde under en period en efterrätt till förmån för Min Stora Dag.

”En magisk efterrätt med extra allt”, enligt vårt barn- och ungdomsråd som hjälpte till att ta fram efterrätten.

SJ om vårt viktiga partnerskap

”Samarbetet med Min Stora Dag gör det meningsfullt att gå till jobbet”. Det här säger Pernilla Johansson, ansvarig för social hållbarhet på SJ.

SJ är en av Min Stora Dags samarbetspartners. Här berättar Pernilla om vilket mervärde hon tycker att samarbetet ger SJ.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner