Bli huvudpartner från 1 miljon kronor

Att vara huvudpartner till Min Stora Dag innebär att skänka glädje till barn och unga som kämpar i en tuff vardag. Ett lyckat partnerskap för oss är när vi gör gott tillsammans och sprider glädje ihop.

Tillsammans med våra befintliga huvudpartners har vi lyckats sprida glädje och kraft till tusentals barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Men vi vill göra ännu mer. Bli vår huvudpartner och ta del av glädjen ni också! Tillsammans skräddarsyr vi ett hållbart och långsiktigt partnerskap.

Som huvudpartner till Min Stora Dag sprider ni våra budskap i era kanaler för att engagera både medarbetare och kunder. På så sätt gör vi tillsammans skillnad för barn som kämpar.

Att vara vår huvudpartner innebär bland annat…

… ett skräddarsytt flerårigt partneravtal
… synlighet på vår hemsida
… tillgång till Min Stora Dags logotyp
… en mejlsignatur där ert stöd framgår
… innehåll till era sociala medier
… egen kontaktperson

Hör av dig så berättar vi mer

Alexandra von Melen
Alexandra von Melen
Insamling- och marknadschef
alexandra.vonmelen@minstoradag.org
076-814 74 74

Se film från våra Stora Dagar

I Sverige finns cirka 200 000 barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Varje år får nära 5 000 barn vara med om en Stor Dag som ger viktig kraft i en tuff vardag.

Se när några av alla tusentals barn vi kommer i kontakt med varje år får en Stor Dag.

Brandkontoret om vårt partnerskap

”Samarbetet med Min Stora Dag bidrar till stolta medarbetare”. Det här säger Karin Hallberg, försäkringschef på Brandkontoret.

Brandkontoret som är specialiserade på fastighetsförsäkringar är en Min Stora Dags huvudpartners. Här berättar Karin om vad partnerskapet med Min Stora Dag betyder för dem.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner