Felix Herngren tillsammans med 17-årige CasperFelix Herngren tillsammans med 17-årige Casper

Caspers Stora Dag med Felix Herngren

17-åriga Casper från Norrköping har ett medfött hjärtfel och opererades första gången när han var endast sex veckor gammal. Caspers hjärtfel påverkar hans ork och uthållighet och på senare år har symtom som påverkar hans vardag lett till att han behövt göra en fjärde hjärtoperation. Därför blev Casper nominerad till Min Stora Dag av sin läkare för att få en egen önskan uppfylld.

Casper önskade att få träffa Felix Herngren och att få vara med vid inspelning. I november 2022 fick Casper träffa Felix och hela hans crew på en filminspelning i Norrköping. Dagen började med att Casper fick sitta med och titta på två scener, för att sedan äta lunch med Felix där de hade möjlighet att sitta ner och prata lite mer.

– Det var ett fint möte. Casper hade en önskan om att träffa Felix för att hänga lite som en vän. Och så kändes hela dagen. En dag med varma vänner, och en väldigt fin Felix som visade intresse för Casper. Vi tar med oss den dagen långt framgent. Det var så fint att få se Casper vara i en situation och i möte med andra som ordnats bara för honom, säger Caspers mamma Patricia.

”Det var ett fint möte”

Efter dagen med Felix fick Casper skämmas bort ytterligare med en helg i Stockholm där han fick sova på hotell, gå på biopremiär av Felix film ”Bonusfamiljen” och äta på Markus Aujalays restaurang Tegelbacken.

Efter dagen var det en glad och tacksam Casper som kände sig varmt omhändertagen.

Tack alla givare och Felix Herngren som bidragit till att Casper fick sin önskan uppfylld!

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner