Aidrian önskade sig en symaskin

15-årige Aidrian från Helsingborg har cystisk fibros. När han skulle få en önskan uppfylld av Min Stora Dag drömde han om vackra tyger och en symaskin så han kunde sy kostymer till sin musikal. ⁠

Aidrian var sjuk redan när han föddes men man förstod inte på en gång vad det var som var fel. Hans sjukdom gör att han tar många mediciner varje dag och att han ofta får infektioner som drabbar flera av hans organ.

– När vi fick reda på att han hade cystisk fibros och vi satt där med ett litet barn, så trodde jag inte att jag skulle känna så som vi känner nu. Att det ändå blir bra, berättar Aidrians mamma.

På sin Stora Dag fick Aidrian först och främst tyger och en symaskin. Han fick därefter se musikalen Djungelboken där han även fick gå in bakom scen och ställa massor av frågor om hur kostymerna var sydda. Inte nog med det så fick han dessutom en videohälsning från sin största idol Tone Sekelius.

Jag är skitglad att jag fick en Stor Dag, jag vet inte vad jag hade gjort annars.

Se filmen när han berättar om sin sjukdom och om när hans dröm gick i uppfyllelse genom att trycka på playknappen i bilden.

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner