Adam och Edvin fick träffa fotbollslandslaget

Fotbollsstjärnor, Friends Arena, självaste förbundskapten och såklart en massa fotboll. Följ med när Adam och Edvin träffar herrlandslaget i fotboll!

Det blev en dag helt i fotbollens tecken när Adam och Edvin fick chansen att hänga med det svenska herrlandslaget i fotboll.

De fotbollsintresserade killarna fick bland annat kika in i omklädningsrummet, ta foton tillsammans med spelarna och hälsa på förbundskapten Janne Andersson.

Frågade spelarna om idoler

Adam och Edvin fick även chans att ställa några frågor till spelarna, då passade de bland annat på att fråga om fotbollsspelarna själva har några idoler.

– En jättebra fråga, jag hade många när jag var yngre. Zlatan var en av mina idoler, Ryan Babel var en annan, berättar Emil Forsberg.

Innan dagen var slut hann de självklart spela fotboll med sina fotbollsidoler och få både bollar och handskar signerade.

Är du nyfiken på hur det såg ut? Klicka igång filmen här ovan och ta del av dagen!

Ge kraft till barn som kämpar

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

100
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Våra Stora Dagar

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar. I år får över 8 000 barn och unga med allvarliga sjukdomar eller diagnoser vara med om en Stor Dag. En dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner