6-åriga Otilia fick sagolik helg med prinsessa och slott

När Otilia fick en Stor Dag gick allt i sagornas tecken. Det blev glitter i håret, såpbubblor på hotellrummet och kakbuffé med en prinsessa.

Vad är väl en bal, eller i det här fallet en Stor Dag, på slottet… Om inte alldeles, alldeles underbar. I alla fall om man fråga 6-åriga Otilia från Kalmar som fick en helt förtrollad helg i sagornas tecken.

– Det roligaste var att jag fick vara på hotell och hoppa i sängen med massa såpbubblor. Sen fick jag äta massa kakor och måla med en prinsessa, berättar Otilia om helgen.

Otilia har en vardag som är extra tuff med behandlingar och mediciner. Hennes läkare nominerade henne till Min Stora Dag för att hon skulle få en helt egen Stor Dag.

Lyxig dag värd en prinsessa

Vår volontär Emelie tog på sig uppdraget och ordnade en riktig sagohelg till Otilia som älskar prinsessor, glitter och pyssel.

Första dagen besökte de en salong där Otilia bland annat fick sina naglar målade, sedan bar det iväg för VIP-shopping värd en riktig prinsessa. Dagen avslutades med middag på Pinchos och hotellövernattning.

”Hon njöt av hela dagen”

Otilia på sin Stora Dag

Dag två hämtade en limousin upp Otilia och hennes mamma och det bar iväg till Kalmar slott. Där fick Otilia leka med en prinsessa och leta efter spöken.

– Dagen var fantastisk, Otilia fick göra precis det hon ville för en dag. Fantastiskt jobb av volontärer och alla inblandade. Hon njöt så av hela dagen, säger Otilias mamma Mimmi.

”En otrolig dag vi aldrig kommer glömma”

Mimmi berättar att Otilia fortfarande pratar om dagen och återberättar den gärna för alla hon träffar.

– Vi kommer minnas allas fantastiska bemötande, en dag bara fylld med glädje och skratt. Det var en otrolig dag vi aldrig kommer glömma, säger Mimmi.

Ge kraft till barn som kämpar

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

100
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner