Min Stora Dag söker en produktionskoordinator med hjärtat på rätta stället!

Min Stora Dag är en rikstäckande välgörenhetsorganisation som uppfyller önskningar för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser genom så kallade Stora Dagar. Nu söker vi på projektavdelningen en erfaren produktionskoordinator för en projektanställning fram till årsskiftet.

Vi söker en erfaren produktionskoordinator med minst fem års arbetserfarenhet. Du är en person som älskar planering, logistik och samarbete. Du älskar att leverera med hög kvalité och har ett fint bemötande mot både kollegor och partners.

Du gillar att arbeta i team, är empatisk och målmedveten. Du är förtroendeingivande och har lätt för att bygga och underhålla goda relationer med såväl kollegor som externa partners. Du har en hög servicenivå och tvekar inte att hugga i där hjälp behövs.

Du bidrar med entusiasm, engagemang och nyfikenhet för att utveckla ditt område och dina kollegor. Du är strukturerad, noggrann och van att arbeta med budget, tids- och produktionsplan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och inställning.

Du är en erfaren excelanvändare och van vid att arbeta i övriga Officeprogram som powerpoint.

Vi erbjuder dig ett unikt och meningsfullt arbete där du gör skillnad på riktigt och påverkar människors liv positivt varje dag. Min Stora Dag är i en spännande fas där vi växer och når fler behövande barn för varje dag.

Tjänsten som produktionskoordinator ingår i projektavdelningen och är målstyrd. Du rapporterar till projektchef Linda Engholm och arbetar nära vår produktutvecklare.

Arbetet innebär att tillsammans med produktutvecklare ta fram och administrera våra glädjefyllda Stora Dagar i form av Upplevelsepaket till våra ansökande barn och ungdomar.

Exempel på arbetsuppgifter är att bistå produktutvecklare vid paketering av nya Upplevelsepaket samt inköp, utformning, marknadsföring och distribution av dessa. Du svarar även på frågor från ungdomar och familjer gällande Upplevelsepaket.

Projektteamet består av åtta ambitiösa medarbetare – alla med mål att ge och skapa glädjefyllda Stora Dagar till barn och ungdomar inom Min Stora Dags målgrupp. Det är ett team som ständigt hittar nya möjligheter och som alltid strävar efter att överträffa målgruppens förväntningar.

Övrigt

Min Stora Dags värderingar är glädje, kvalitet och tillit. Värdegrunden är avgörande för vår framgång och den är en gemensam utgångspunkt i alla rekryteringar och ett viktigt styrmedel för alla som arbetar på Min Stora Dag

Praktiskt

Min Stora Dag har sitt kansli i centrala Stockholm. Under pandemin så arbetar vi från våra hemmakontor och är fysiskt på kansliet några gånger i månaden. Vi vill att du har möjlighet att arbeta på kansliet när pandemin tillåter det.

Ansökan

Min Stora Dag eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför. Vi är en rökfri arbetsplats. Vi vill vara en arbetsplats som är attraktiv för alla, eftersom vi vet att en variation av perspektiv, erfarenheter och bakgrund gör oss ännu starkare.

Tjänsten är en 75% projektanställning (kan komma att utökas) med start senvår och sträcker sig till årsskiftet 2021-2022. Tjänsten innefattar även att vara vikarie under sommaren 2021.

Varmt välkommen med personligt brev och cv till rekrytering@minstoradag.org. (Märk med produktionskoordinator i ämnesraden.)

Om Min Stora Dag

Min Stora Dag är en rikstäckande välgörenhetsorganisation som uppfyller önskningar för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser genom så kallade Stora Dagar. En Stor Dag ger barnen och deras familjer möjlighet att få dela en efterlängtad, glad stund tillsammans. En Stor Dag sätter barnet och glädjen i fokus, och skapar samtidigt kraft och värdefulla minnen som lever kvar länge. För en del barn är en Stor Dag en sällsynt möjlighet att få en stärkande paus från sin sjukdom. För vissa ett unikt tillfälle att känna och få kraft av roliga aktiviteter tillsammans med andra i samma situation. För några få är det den sista chansen att uppfylla en dröm. För alla är en Stor Dag en positivt livspåverkande upplevelse som ger uppmuntran, styrka och inspiration att fortsätta orka kämpa. 2021 kommer 8 215 barn få en Stor Dag.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner