Min Stora Dag söker en privat insamlare med hjärtat på rätta stället

Min Stora Dag är en rikstäckande välgörenhetsorganisation som uppfyller önskningar för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser genom så kallade Stora Dagar. Nu söker vi en insamlare som ska projektleda vår privata insamling. Ta chansen och sök ett unikt, roligt och meningsfullt jobb där du gör skillnad på riktigt och påverkar människors liv positivt varje dag.

Min Stora Dag är i en spännande fas där vi växer, når fler behövande barn och får nya intressenter och följare varje dag. Tjänsten vi utlyser kommer innehålla följande arbetsuppgifter:

  • Övergripande ansvar för all insamling från privatpersoner.
  • Driva kampanjer i samtliga kanaler för att öka antalet givare (såväl engångsgivare som regelbundna) och arbeta systematiskt för att utveckla engångsgivare till att öka sitt engagemang.
  • Utveckla och arbeta med givarresor, för att öka lojalitet och värdet av varje givare.
  • Vidareutveckla de digitala insamlingskanalerna och vara kontaktperson mot insamlingsleverantörer samt projektleda utveckling av insamlingssystem.
  • Ansvara för den privata insamlingskommunikationen i organisationens kampanjer och e-nyhetsbrev, samt ansvara för den löpande och automatiserade givarkommunikationen.
  • Budgetansvar för privatinsamling samt följa nyckeltal.

Du som söker har minst två års tidigare erfarenhet från att arbeta med privat insamling. Du har vana att arbeta med flera olika gåvoformer, erfarenhet av såväl nyrekrytering som förädling av befintliga givare och inte minst förståelse för hur varje ny givare gör faktisk skillnad för vår målgrupp.

Mätning, uppföljning och analys är en ständigt närvarande, prioriterad del av ditt arbete. Du vet hur man använder, och har stort intresse för, den digitala kraften för att driva insamling och skapa givarresor. Du är analytisk, utvecklings- och resultatinriktad och motiveras av högt ställda mål. Du ansvarar för att följa upp och analysera gåvoutfallet såväl kort som långsiktigt. Vidare ansvarar du för en proaktiv omvärldsbevakning så att vi får inspiration och ständigt utvecklar vår insamling.

Du får mycket frihet under ansvar och ett varierande jobb med stort mandat.

Vi letar efter en värdedriven person med ett starkt samhällsengagemang och som brinner för vår fråga! Du bidrar med entusiasm, engagemang och nyfikenhet för att utveckla ditt område och dina kollegor. Du värnar om det personliga bemötandet, är förtroendeingivande och har lätt för att bygga och underhålla goda relationer med såväl kollegor som externa partners.

Du har en stark samarbetsvilja och teamkänsla. Du är väl bevandrad i Office, är strukturerad och van vid att arbeta med budget, tids- och produktionsplan. Att kunna arbeta självständigt, att ta och driva egna initiativ, är avgörande i rollen. Du har en hög servicenivå och tvekar inte att hugga i där hjälp behövs.

Meriterande

  • Erfarenhet av att ha arbetat i CRM-system
  • Erfarenhet av att arbeta med Google Analytics och andra analysverktyg

Övrigt

Vid alla rekryteringar läggs stor vikt vid personlig lämplighet och inställning. Min Stora Dags värderingar är glädje, kvalitet och tillit och internt har vi just nu extra starkt fokus på nytänkande och samarbete. Värdegrunden är avgörande för vår framgång och de är en gemensam utgångspunkt i alla rekryteringar och ett viktigt styrmedel för alla som arbetar på Min Stora Dag.

Praktiskt

Tjänsten som projektledare för privat insamling ingår i insamlings- och marknadsteamet. Tjänsten är en projektanställning på tolv månader med mycket goda chanser till tillsvidareanställning.

Tjänsten är målstyrd och kan innebära visst arbete utanför kontorstid vid kampanjer samt beredskap under resterande tid.

Min Stora Dag har sitt kansli i centrala Stockholm. Under pandemin arbetar vi från våra hemmakontor och är fysiskt på kansliet några gånger i månaden. Vi vill att du har möjlighet att arbeta på kansliet när pandemin tillåter det.

Ansökan

Min Stora Dag vill vara en arbetsplats som är attraktiv för alla, eftersom vi vet att en variation av perspektiv, erfarenheter och bakgrund gör oss ännu starkare.

Sista ansökningsdagen är torsdagen den 17 juni med tillträde i augusti 2021.

Varmt välkommen med personligt brev och cv till rekrytering@minstoradag.org. Märk ditt mejl med ”Privat insamling”.

Om Min Stora Dag

Min Stora Dag är en rikstäckande välgörenhetsorganisation som uppfyller önskningar för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser genom så kallade Stora Dagar.

En Stor Dag ger barnen och deras familjer möjlighet att få dela en efterlängtad, glad stund tillsammans.

En Stor Dag sätter barnet och glädjen i fokus, och skapar samtidigt kraft och värdefulla minnen som lever kvar länge. För en del barn är en Stor Dag en sällsynt möjlighet att få en stärkande paus från sin sjukdom. För vissa ett unikt tillfälle att känna och få kraft av roliga aktiviteter tillsammans med andra i samma situation. För några få är det den sista chansen att uppfylla en dröm. För alla är en Stor Dag en positivt livspåverkande upplevelse som ger uppmuntran, styrka och inspiration att fortsätta orka kämpa.

2021 kommer över 8 000 barn få en Stor Dag.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner