5-årige Vinston: ”Jag älskar dig Bamse”

Vinston har en hjärntumör som har gjort att han genomgått flera jobbiga behandlingar och operationer. På sin Stora Dag önskade han att få åka till Kolmården för att träffa den stora idolen Bamse.

5-årige Vinston från Ytterby drabbades av en hjärntumör när han bara var 1,5 år gammal. Han har därför genomgått flera tuffa operationer och behandlingar.

Vinston kunde inte vistas ute i samhället under ett halvår då hans immunförsvar slogs ut

Vinston fick även en autolog stamcellstransplantation som gjorde att hans immunförsvar slogs ut. Det gjorde att han inte kunde vistas ute i samhället, utan fick vara isolerad i ett halvår.

Vinstons är en väldigt pratglad och omtänksam kille som älskar djur. På sin Stora Dag önskad han därför att få åka till Kolmården. Vinstons mamma berättar att han knappt kunde sova natten innan den Stora Dagen för han var så exalterad och laddad.

”Det spratt i kroppen på honom av glädje”

– En sån här Stor Dag betyder jättemycket. Att få vara en vanlig familj och bara ha roligt, umgås tillsammans och känna glädje. Vi fick se hans sprallighet och hur han blommade ut. Det spratt i kroppen på honom av glädje, säger Vinstons föräldrar Oscar och Jennifer och fortsätter:

– Det kommer vara många dagar framöver som han pratar om den här dagen.

Var med och bidra

6-åriga Julius tillsammans med Niklas Ekstedt på sin Stora Dag6-åriga Julius tillsammans med Niklas Ekstedt på sin Stora Dag
Bli månadsgivare

Som månadsgivare hos Min Stora Dag är du med varje månad och ger glada barndomsminnen till barn som kämpar.

Bli månadsgivare
Klara på sin Stora Dag när hon träffar idolen Bianca IngrossoKlara på sin Stora Dag när hon träffar idolen Bianca Ingrosso
Engagera ditt företag

Som företag kan ni stötta oss på flera olika sätt, som partner eller genom företagspaket.

För företag
Ellie på sin Stora Dag på KolmårdenEllie på sin Stora Dag på Kolmården
Ge en gåva

Det finns flera sätt att stödja Min Stora Dag. Tillsammans ger vi kraft och glädje till barn som kämpar!

Stöd oss

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner