Walter fick en trädkoja på sin Stora DagWalter fick en trädkoja på sin Stora Dag

Walter fick den ultimata trädkojan

På sin Stora Dag önskade sig nioåriga Walter från Hägersten en ultimat trädkoja. Slutresultatet blev en tvåvåningskoja med både klättervägg och fågelholkar.

När det var Walters tur att få en alldeles egen Stor Dag var en av hans önskningar en ultimat trädkoja. Det ville vi såklart ordna för Walter! När kojan stod färdig var det en koja med två våningar, en rutschkana för att lätt ta sig ut, en klättervägg och fågelholkar eftersom familjen älskar fåglar.

Det är inte ofta vi delar med oss av önskningarna vi får in till Min Stora Dag, men Walters andra två önskningar visar på barns magiska fantasi, oändliga kreativitet och innerliga hjärta. Kolla bara här nedan!

TRÄFFA EN SAMURAJ
Om en trädkoja inte skulle gå att få till var den andra önskningen att få träffa en samuraj som hade en uggla man kunde mata och klappa. Tillsammans skulle de äta riktig sushi.

EN BLÄCKFISK-FISKANDE MORFAR
Den tredje önskan var att åka till Grekland för att hitta en morfar. Så här beskriver familjen bakgrunden till önskningen:

”För några år sedan var Walter och familjen på Kreta. Där åts det bläckfisk och badades varje dag. Under Walters behandling pratade vi om resan och att åka tillbaka dit när behandlingen var över.

I och med att Walters morfar inte är med oss längre vill Walter hitta en ny morfar. Kuratorn föreslog att Walter skulle hitta en ny morfar i Grekland som var bläckfisk-fiskare. Det föll i god jord och är nu ett mål.”

Walter och familjen har inte hunnit åka till Grekland än för att hitta den ultimata morfarn men han finns säkert där ute på en ö någonstans och väntar på dem.

Tack till XL-Bygg som bistod med material och möjliggjorde den ultimata trädkojan.

Walter fick en trädkoja på sin Stora Dag

Ge en dag för att orka flera

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Berättelser som berör

Ibland behövs mer än mediciner och behandlingar. Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med en allvarlig sjukdom eller diagnos. En Stor Dag ger barnen en livsviktig paus att hämta kraft ifrån. En dag för att orka flera.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner