Min Stora Dag söker projektledare insamling!

Min Stora Dag är en rikstäckande välgörenhetsorganisation som uppfyller önskningar och drömmar för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser, genom så kallade Stora Dagar. Vi söker nu ytterligare en projektledare insamling till vårt insamlingsteam. Ta chansen och sök ett unikt, roligt, utvecklande och meningsfullt jobb där du gör skillnad på riktigt och påverkar barns liv positivt varje dag.

Min Stora Dag befinner sig i en spännande tillväxtfas, når fler behövande barn och varje dag får nya givare, intressenter och följare. Vårt mål är att kunna ge betydligt fler barn en Stor Dag, varje år. För att lyckas måste vi kraftigt öka vår insamling och denna tjänst kommer ha en nyckelroll genom ett tydligt fokus på nyrekrytering av givare. Exempel på arbetsuppgifter som kommer ingå:

  • Ansvara för nyrekrytering av givare, för samtliga gåvoformer.
  • Resultatansvar för nyrekrytering
  • Initiera och genomföra insamlingsdrivande aktiviteter.
  • Löpande se över, utveckla och konkurrensutsätta våra insamlingsmetoder och gåvoformer för att gå i linje med vad givarna efterfrågar och marknaden erbjuder.
  • Bidra till att insamlingstänk och insamlingskommunikation flätas samman med organisationens övriga kommunikation.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av insamlingsarbete som brinner för att skapa stora värden med små medel. Du är välbekant med olika gåvoformer och har en naturlig förståelse och fallenhet för insamling, hur man skapar givarvilja och omvandlar viljan till faktiskt givande.

Du har erfarenhet av, och stort intresse för, arbete med insamling i det digitala landskapet. Du har ett kreativt angreppssätt på ditt arbete och vill hela tiden utmana både dig själv som andra för att utvecklas. Hos Min Stora Dag har vi stark tilltro till individen och du får i din roll stor frihet och ges goda möjligheter att växa och utvecklas i din roll.

Vi vill att du, precis som vi, brinner för vår fråga. Att du är värdedriven och har ett starkt samhällsengagemang. Som person bidrar du med glädje, värme, samarbetsvilja, entusiasm och nyfikenhet. Du värnar om det personliga bemötandet och har lätt för att bygga och underhålla goda relationer. Du kan arbeta självständigt, driva egna initiativ men tvekar heller inte att hugga i där hjälp behövs.

Meriterande

  • Erfarenhet av att arbeta i CRM-system, gärna AXSP/Salesforce.
  • Erfarenhet av att arbete med digitala insamlingsverktyg, ex. Adoveo.
  • Erfarenhet av att arbeta med Google analytics och/eller andra analysverktyg.

Praktiskt

Tjänsten som projektledare insamling ingår i insamlingsteamet och du rapporterar till insamlingschef Peter Frykehag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Tjänsten är målstyrd och kan innebära visst arbete utanför kontorstid vid kampanjer, samt beredskap under resterande tid.

Vårt mysiga kansli är beläget i Vasastan i centrala Stockholm. Vi arbetar flexibelt; två fasta dagar i veckan från vårt kansli och därutöver antingen på kansli eller våra hemmakontor beroende på vad arbetet kräver.

Ansökan

Sista ansökningsdag är onsdag den 27 april med tillträde så snart som möjligt. Varmt välkommen med personligt brev och cv till rekrytering@minstoradag.org

Märk ditt mejl med ”Privat insamling”.

Övrigt

Vid alla rekryteringar läggs stor vikt vid personlig lämplighet och inställning.

Min Stora Dags värderingar är glädje, kvalitet och engagemang. Värdegrunden är avgörande för vår framgång och de är en gemensam utgångspunkt för alla som arbetar på Min Stora Dag.

Om Min Stora Dag

Min Stora Dag är en rikstäckande välgörenhetsorganisation som uppfyller önskningar för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser genom så kallade Stora Dagar. En Stor Dag ger barnen och deras familjer möjlighet att få dela en efterlängtad, glad stund tillsammans. En Stor Dag sätter barnet och glädjen i fokus, och skapar samtidigt kraft och värdefulla minnen som lever kvar länge. För en del barn är en Stor Dag en sällsynt möjlighet att få en stärkande paus från sin sjukdom. För vissa ett unikt tillfälle att känna och få kraft av roliga aktiviteter tillsammans med andra i samma situation. För några få är det den sista chansen att uppfylla en dröm. För alla är en Stor Dag en positivt livspåverkande upplevelse som ger uppmuntran, styrka och inspiration att fortsätta orka kämpa.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner