Inför ditt musik- och sångläger i Stockholm

Här är allt du behöver inför Min Stora Dags musik- och sångläger i Stockholm. Ta del av både packlista och upplägg för helgen.

Du åker tillsammans med åtta andra ungdomar i ålder 14-18 år. Med på lägret finns även sex vuxna volontärer från Min Stora Dag, varav en är medicinskt kunnig.

Aktiviteter

En stor del av helgen kommer vi hänga på Nox studio där vi träffar Pelle och Nicke. Tillsammans med dem spelar vi in en låt i en professionell studio. I studion möter vi även sångpedagoger som ger oss sina bästa tips och hjälper oss spela in låten.

Vi kommer även göra spännande studiebesök och andra roliga aktiviteter med musik i fokus. Självklart finns det även tid för vila och återhämtning.

Resa

Du som deltagare reser och deltar själv utan föräldrar. Min Stora Dag bokar resa hemort-Stockholm. I största möjliga mån bokar vi resor så att deltagare åker tillsammans med volontärer eller andra deltagare, men beroende på vart i landet du bor kan resesättet variera. Vi samtalar alltid med deltagarna om vad som fungerar bäst innan vi bokar resorna för att det ska kännas så tryggt som möjligt.

Boende

Vi bor på hotell i centrala Stockholm. Varje rum har en dubbelsäng och en våningssäng. Vi bor tre-fyra personer i varje rum, killar och tjejer var för sig. I varje rum bor även en vuxen volontär. Upplägget kan komma att ändras om vi behöver ha mer distans till följd av covid-19.

Medicin

Du som deltagare ansvarar själv för eventuella sjukdomsbehov (som medicinering) under helgen. Min Stora Dag har inget medicinskt ansvar, men vi har en sjukvårdskunnig volontär på plats under hela lägret för deltagarnas trygghet.

Vad kostar det?

Lägret är helt gratis och Min Stora Dag står för alla kostnader under helgen inklusive resor.

Vad ska jag packa?

Ladda ner packlistan så får du tips på vad du ska packa inför musik- och sånglägret.

Förbered dig med Pim

Gillar du också att förbereda dig lite extra inför en upplevelse? Då kanske Pim kan hjälpa dig. Hen guidar dig i hur det kan vara att åka på läger med Min Stora Dag.

Klicka nedan och kika in lägerfilmen!

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner