Barn på en läktare i kläder från StadiumBarn på en läktare i kläder från Stadium

Upplevelsepaket – sport och mode

Ladda ner en utskriftsversion av aktiviteten här (pdf)

Det här upplevelsepaketet gör dig redo för alla slags äventyr! Paketet innehåller nämligen ett presentkort på Stadium som du kan använda både i butik och på stadium.se. Kanske behöver du nya fotbollsskor eller är det simning som är din grej? Oavsett sport eller aktivitet så hoppas vi att det här paketet kan ge extra glädje och ny energi.

Det här glädjefyllda upplevelsepaketet är fullmatat med sport, mode och fritid. Och det bästa av allt – du väljer själv vad just du vill ha!

Vad innehåller upplevelsepaketet?

  • Presentkort på Stadium laddat med 2 200 kronor som kan användas både i butik och på stadium.se (gäller ej produkter som levereras direkt från Stadiums samarbetspartners, dessa är särskilt uppmärkta på Stadiums hemsida).

Vad kostar det?
Inget! Min Stora Dags upplevelser är alltid gratis.

För att ansöka behöver du:

  • Ha en allvarlig sjukdom och/eller starkt livspåverkande diagnos som bekräftas genom medicinskt intyg.
  • Vara mellan 4 och 18 år.

Barn och ungdomar som inte fått en Stor Dag tidigare prioriteras, men man är inte garanterad en plats bara för att man inte gjort något med Min Stora Dag tidigare.

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett intyg som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Foto: Stadium

Ansökan 2.0: Upplevelsepaket – sport och mode

  • Hidden
  • Hidden
  • ANSÖKAN

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner