Middag och bio med Min Stora DagMiddag och bio med Min Stora Dag

Upplevelsepaket – middag och bio

Ladda ner en utskriftsversion av aktiviteten här (pdf)

Med det här paketet får du en maxad bioupplevelse. Bjud familj och vänner på en biokväll eller dela upp paketet och se flera olika filmer. Du bestämmer! Utöver biobiljetter och snacks på Filmstadens biografer, Svenska Bio och Cinemascenen får du ett presentkort på Pinchos för att komplettera upplevelsen med en riktigt härlig middag.

Nu är det dags för en filmupplevelse utöver det vanliga. Du får biobiljetter, biomenyer och presentkort på middag i det här biopaketet. Kanske vill du bjuda dina vänner på en stund i biomörkret? Eller så är du en riktig bioälskare och vill passa på att se flera filmer?

Oavsett hur just du gör hoppas vi på Min Stora Dag att det blir en spännande, rolig och mysig stund!

När?
Du väljer själv när och var du bokar in ditt bio- och middagsbesök. Du kan självklart dela upp paketet och äta middag och gå på bio vid olika tillfällen.

Vad innehåller upplevelsepaketet?

 • Sex biobiljetter på Filmstaden, Svenska Bio och Cinemascenen.
  Biobiljetten gäller vid alla ordinarie filmföreställningar (inkl. 3D-föreställningar) på Filmstadens biografer, Svenska Bio och Cinemascenen. Notera att IMAX, iSense, specialvisningar, 3D glasögon och bokning av Plusstolar samt VIP-stolar kräver ett pristillägg utöver biljetten.
 • Sex biomenyer på Filmstaden och Svenska Bio i nedan städer (löses in mot en mellanstor popcorn och en 50 cl läsk/Bonaqua/MER i petflaska eller mugg på biograferna):
  Alingsås, Borlänge, Borås, Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Härnösand, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Kristianstad, Kungsbacka, Köping, Landskrona, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Mariestad, Mora, Motala, Mjölby, Norrköping, Norrtälje, Nyköping, Skara, Skellefteå, Skövde, Stockholm, Sälen, Uddevalla, Uppsala, Umeå, Vetlanda, Visby, Vänersborg, Värnamo, Västerås, Växjö, Västervik, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.
 • Presentkort på Pinchos laddat med 1 500 kr.

Vad kostar det?
Inget! Min Stora Dags upplevelser är alltid gratis.

För att ansöka behöver du:

 • Ha en allvarlig sjukdom och/eller starkt livspåverkande diagnos som bekräftas genom medicinskt intyg.
 • Vara mellan 4 och 18 år.

Barn och ungdomar som inte fått en Stor Dag tidigare prioriteras, men man är inte garanterad en plats bara för att man inte gjort något med Min Stora Dag tidigare.

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Ansökan 2.0: Upplevelsepaket – bio och middag

 • Hidden
 • Hidden
 • ANSÖKAN