Upplevelsepaket – middag och bio

Med det här paketet får du en maxad bioupplevelse. Bjud familj och vänner på en biokväll eller dela upp paketet och se flera olika filmer. Du bestämmer! Utöver biobiljetter och snacks på Filmstadens biografer, Svenska Bio och Cinemascenen får du ett presentkort på Pinchos för att komplettera upplevelsen med en riktigt härlig middag.

Nu är det dags för en filmupplevelse utöver det vanliga. Du får biobiljetter, biomenyer och presentkort på middag i det här maxade biopaketet. Kanske vill du bjuda dina vänner på en stund i biomörkret? Eller så är du en riktig bioälskare och vill passa på att se flera filmer?

Med det här paketet bestämmer du själv hur du bäst avnjuter biobiljetter och snacks. Oavsett hur just du gör hoppas vi på Min Stora Dag att det blir en spännande, rolig och mysig stund i biosalongen!

Passa på att ansöka så snart som möjligt då det finns ett begränsat antal paket. Observera dock att det inte är först till kvarn-principen som gäller, utan alla ansökningar hanteras individuellt.

Upplevelsepaketet innehåller:

  • Sex biobiljetter på Filmstaden, Svenska Bio och Cinemascenen
  • Sex biomenyer på Filmstaden och Svenska Bio i nedan städer
  • Presentkort på Pinchos laddat med 1 500 kr

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Hur fungerar det?

Biobiljetten gäller vid alla ordinarie filmföreställningar (inkl. 3D-föreställningar) på Filmstadens biografer, Svenska Bio och Cinemascenen. Notera att IMAX, iSense, specialvisningar, 3D glasögon och bokning av Plusstolar samt VIP-stolar kräver ett pristillägg utöver biljetten.

Biomenyerna kan du enkelt byta mot en mellanpopcorn och en 50 cl läsk/Bonaqua/MER i petflaska eller mugg på biograferna. Gäller på Filmstaden och Svenska Bio på följande orter:

Alingsås, Borlänge, Borås, Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Härnösand, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Kristianstad, Kungsbacka, Köping, Landskrona, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Mariestad, Mora, Motala, Mjölby, Norrköping, Norrtälje, Nyköping, Skara, Skellefteå, Skövde, Stockholm, Sälen, Uddevalla, Uppsala, Umeå, Vetlanda, Visby, Vänersborg, Värnamo, Västerås, Växjö, Västervik, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.