Upplevelsepaket – hemmaspa och middag

Nu när vi spenderar mycket av vår tid i hemmet vet vi att det kan bli lite långtråkigt. Därför har vi tagit fram ett Upplevelsepaket och fyllt det med hud- och hårvårdsprodukter så ni kan fixa det perfekta hemmaspaet! Medan ni låter produkterna verka kan ni mumsa på en take away-middag från Pinchos och avsluta med en glass.

För att göra det lite extra mysigt under årets mörkaste månader har vi tagit fram det här Upplevelsepaketet som innehåller både presentkort på Lyko och på restaurangkedjan Pinchos. Ät på plats eller beställ take away.

Med ett presentkort på Lyko kan du köpa hem en ny hårinpackning, en ansiktsmask eller varför inte en härlig badbomb eller duschtvål? Du bestämmer!

Utöver det får du 6 glassogram som du kan använda på Pressbyrån. Är du inte själv en glassfantast går det alltid att skicka vidare glassogrammet till någon eller några du vet blir glad.

Upplevelsepaketet innehåller:

  • Presentkort på Lyko laddat med 1 000 kronor
  • Presentkort på Pinchos laddat med 1 000 kronor
  • 6 glassogram på Pressbyrån

Ansök så snart som möjligt då det finns ett begränsat antal paket. Vi behöver din ansökan senast den 3 december.

Här finns blankett för utlåtande från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner