Lär dig trolla med Tobbe Trollkarl

Nu kan du lära dig bästa trolleritricken med hjälp av självaste Tobbe Trollkarl. Tobbe bjuder in till en härlig onlineaktivitet där han delar med sig av sina bästa tips och trix. Innan aktiviteten får du hem Tobbes populära trollerilåda så du är helt utrustad inför träffen.

Det kommer bli en härlig stund där du tillsammans med andra barn får träffa Tobbe Trollkarl på trygg hemmaplan. Ni ses online den 11 mars i ett slutet forum. Med hjälp av trollerilådan som skickas ut inför aktiviteten hinner du öva lite innan – men framför allt är du redo att lära dig massa tips och trix av Tobbe Trollkarl under träffen!

Du kommer få tips om hur du bäst genomför trolleritricks och kanske lär du dig ett helt nytt trick? Självklart finns det även möjlighet att ställa frågor till Tobbe under träffen. Kanske får vi svar på vad Tobbes första trolleitrick var? Hur många trick han kan och vad som är hans bästa tips för att bli trollkarl?

Om du vill får dina föräldrar självklart hjälpa till med datorn och vara med under träffen.

Ansök om en unik träff i magins tecken!

Det här behöver du för att delta:

Aktiviteten kräver att du kan koppla upp dig till nätet. Vi rekommenderar att du har en dator men det går såklart även bra med telefon eller surfplatta. Vi kommer träffas online på plattformen Zoom, där endast deltagare, Min Stora Dag och Tobbe Trollkarl kommer att delta.

Under träffen får du gärna ha kameran på. Det här för att det är roligt att se varandra och Tobbe Trollkarl kan även hjälpa dig bättre när han ser hur du trollar. Men det är helt frivilligt, och är man inte bekväm med att ha kameran på går det även bra utan.

Vad kostar det?

Inget! Min Stora Dags upplevelser är alltid gratis.

För att ansöka behöver du:

  • Ha en allvarlig sjukdom och/eller diagnos som bekräftas genom utlåtande av medicinsk personal.
  • Vara mellan 4-18 år.

Barn och ungdomar som inte fått en Stor Dag tidigare prioriteras.

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner