Sommarpaket – teknikprylar och presentkort på ICA

Med det här upplevelsepaketet får du underhållning och glädje på hemmaplan. Kanske har du suktat efter några nya hörlurar eller något nytt till datorn? I det här paketet får du ett presentkort att handla nya schyssta teknikprylar för.

Det här paketet hoppas vi kan skänka mycket glädje i hemmet. Du får själv välja och vraka mellan olika teknikprylar på NetOnNet. Kanske något nytt spel till datorn? Eller varför inte en ny högtalare till rummet? Du väljer!

Utöver teknikprylar får du ett presentkort på ICA laddat med 175 kronor. Du väljer själv om du vill använda det för att bjuda kompisarna på glass, köpa ditt eget fredagsmys eller kanske en serietidning du gillar.

Paketet innehåller:

  • Presentkort på NetOnNet laddat med 2 000 kronor
  • Presentkort på ICA laddat med 175 kronor

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Vi strävar efter att så många ungdomar som möjligt, med allvarliga sjukdomar och diagnoser, ska vara med om en Stor Dag. Därför prioriteras alltid de som inte tidigare deltagit i en aktivitet genom Min Stora Dag.

Vi har endast möjlighet att hantera en ansökan per barn. För närvarande kan vi inte rangordna eller prioritera ansökningar till flera Stora Dagar. Skulle du ansöka till flera Stora Dagar samtidigt kommer vi betrakta den första ansökan som inkommit som huvudsaklig önskan.

Har du frågor om våra upplevelsepaket? Här hittar du svar på vanliga frågor.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner