Upplevelsepaket – surfplatta och surf från Hallon

Med det här paketet får du massa underhållning direkt i hemmet. Kicka igång din nya surfplatta och sätt in simkortet så är du redo för allt internet har att erbjuda. Kanske blir det en film i soffan? Eller ett roligt spel? Eller varför inte kolla in din favorit på Youtube? Du bestämmer!

Koppla upp dig med din nya platta från Lenovo och surfa loss. Det här paketet hoppas vi ska kunna underhålla och sysselsätta dig på trygg hemmaplan.

Med paketet följer ett simkort från Hallon laddat med 100 GB surf, så du har allt du behöver för att börja använda din nya surfplatta.

Kanske hittar du en ny favoritserie? Eller ett spel som är extra spännande? Med det här paketet får du även två hyrfilmer från SF Anytime, så passa på att kolla in senaste filmutbudet! Oavsett vad du gör på din nya platta hoppas vi att det ska ge dig mycket glädje.

Passa på att ansöka så snart som möjligt då det finns ett begränsat antal paket.

Upplevelsepaketet innehåller:

  • Surfplatta Lenovo Pad M10
  • 100 GB surf från Hallon
  • Två hyrfilmer från SF Anytime

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Har du frågor om våra upplevelsepaket? Här hittar du svar på vanliga frågor.

Så här kan du stötta oss

Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar glädjefyllda upplevelser för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. En Stor Dag ger kraft att fortsätta kämpa i en tuff vardag.

Stötta vårt arbete och skänk en gåva som ger oerhört mycket glädje!

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner