Upplevelsepaket – styla håret med BaByliss

Gillar du att testa nya frisyrer? Då är det här paketet för dig! Vi har proppat det fullt med produkter för ditt hår – allt för att du ska få utlopp för din kreativitet. Kanske är det korkskruvar som gäller ena dagen, plattat den andra eller snygga vågor den tredje? Med det här paketet kan du testa allt. Låt kreativiteten flöda!

Med det här paketet får du hårfön, sminkspegel och alla möjliga tänger från BaByliss. Kanske gillar du att variera ditt hår eller så kanske du gillar att styla kompisarnas? Möjligheterna är oändliga med det här fullmatade paketet med elektronikprodukter anpassade för håret.

Vad sägs om Hollywood-lockar med hjälp av din nya vågtång eller kanske spikrakt hår med hjälp av din nya plattång? Du bestämmer!

Vi hoppas att du får många roliga stunder med dina nya produkter och vågar testa alla möjliga frisyrer. Kanske kan det här till och med vara början på en frisörkarriär…?

Passa på att ansöka så snart som möjligt då det finns ett begränsat antal paket.

Paketet innehåller:

  • Vågtång – BaByliss Deep Waves
  • Locktång – BaByliss Bronze Shimmer Wand
  • Hårfön – BaByliss Bronze Shimmer 2200
  • Plattång – BaByliss Bronze Shimmer 235
  • Sminkspegel med belysning – BaByliss Stainless Steel x8

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner