Sommarpaket – sport och mode

Det här paketet gör dig redo för alla slags äventyr du vill ge dig ut på. Kanske behöver du nya fotbollsskor eller är det simning som är din grej? Oavsett sport eller aktivitet så hoppas vi att det här paketet kan ge extra glädje och ny energi.

Det här glädjefyllda upplevelsepaketet är fullmatat med sport, mode och fritid. Och det bästa av allt – du väljer själv vad just du vill ha!

Paketet innehåller ett presentkort på Stadium som du kan använda både i butik och på stadium.se. Välj bland kläder, skor och sportutrustning. Beställ hem en ny innebandyklubba, en ryggsäck eller kanske nya sneakers? Du väljer!

Utöver sport och mode får du även ett presentkort på ICA laddat med 175 kronor. Du väljer själv om du vill använda det för att bjuda kompisarna på glass, köpa ditt eget fredagsmys eller kanske en serietidning du gillar.

Paketet innehåller:

  • Presentkort på Stadium laddat med 2 000 kronor
  • Presentkort på ICA laddat med 175 kronor

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Vi strävar efter att så många ungdomar som möjligt, med allvarliga sjukdomar och diagnoser, ska vara med om en Stor Dag. Därför prioriteras alltid de som inte tidigare deltagit i en aktivitet genom Min Stora Dag.

Vi har endast möjlighet att hantera en ansökan per barn. För närvarande kan vi inte rangordna eller prioritera ansökningar till flera Stora Dagar. Skulle du ansöka till flera Stora Dagar samtidigt kommer vi betrakta den första ansökan som inkommit som huvudsaklig önskan.

Har du frågor om våra upplevelsepaket? Här hittar du svar på vanliga frågor.

Foto: Stadium

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner