Sommarpaket – Gröna Lund, Kolmården, Furuvik eller Skara sommarland och snacks för fem

Få en härlig heldag på en nöjespark! Det här upplevelsepaket innehåller en heldag på någon av Parks & Resorts nöjesparker (Gröna Lund, Kolmården, Furuvik eller Skara Sommarland). Åk berg- och dalbanan, bada i pooler eller upplev djur på nära håll. Du bestämmer själv vilken park du vill besöka. Oavsett park kommer du kunna snacksa gott på glass, sockervadd eller lunch med presentkortet som också följer med.

Vi har proppat det här paketet fullt med roligheter för hela familjen. Kom bort från vardagen och ge er in i nöjesparkernas fantastiska värld!

I det här paketet får du, utöver dig själv, ta med dig fyra personer till någon av nöjesparkerna. Du kommer att få en specialbiljett som innebär att du inte behöver förboka ditt besök, utan kan välja dag och park helt efter egen planering.

På Gröna Lund finns mängder av roliga attraktioner för alla åldrar. Skara sommarland är Skandinaviens största vattenpark och här hittar du istället fantastiskt roliga vattenattraktioner. Men du kanske hellre föredrar att träffa djur? Då är det Kolmården eller Furuvik som gäller. På båda platserna får du se alla möjliga fantastiska djur, allt från apor till kameler. Du bestämmer vilken park som passar dig bäst!

Utöver inträde och attraktioner på nöjesparken följer ett presentkort för mat och snacks med. Paketet gäller för fem personer.

Oavsett park tror vi det blir ett härligt sommaräventyr!

Paketet innehåller:

  • Inträde och attraktioner för fem på valfri Park & Resorts-park (valfri dag sommar 2022)
  • Presentkort laddat med 600 kronor på valfri Park & Resorts-park

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Vi strävar efter att så många ungdomar som möjligt, med allvarliga sjukdomar och diagnoser, ska vara med om en Stor Dag. Därför prioriteras alltid de som inte tidigare deltagit i en aktivitet genom Min Stora Dag.

Vi har endast möjlighet att hantera en ansökan per barn. För närvarande kan vi inte rangordna eller prioritera ansökningar till flera Stora Dagar. Skulle du ansöka till flera Stora Dagar samtidigt kommer vi betrakta den första ansökan som inkommit som huvudsaklig önskan.

Har du frågor om våra upplevelsepaket? Här hittar du svar på vanliga frågor.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner