Sommarpaketet minihemester är slutSommarpaketet minihemester är slut

SLUT: Sommarpaket – minihemester

Ladda ner en utskriftsversion av aktiviteten här (pdf)

Detta glädjefyllda upplevelsepaket innehåller en miniweekend där du får en övernattning på valfritt Scandichotell och en härlig middag på Pinchos.

Med det här paketet får du en semester på hemmaplan. Boka in en övernattning på ett valfritt Scandichotell i Sverige och ät middag på en av Pinchos många restauranger.

Vi på Min Stora Dag hoppas det blir en härlig och glädjefylld stund oavsett var du väljer att tillbringa din minihemester!

När?
Du väljer själv när och var du bokar in ditt hotellbesök. Pinchos och Scandichotell i samma stad hittar du på 33 platser i Sverige. Här hittar du ditt närmaste Scandic och Pinchos. Du kan självklart dela upp paketet och äta middag och bo på hotell vid olika tillfällen.

Vad innehåller sommarpaketet?

  • Hotellövernattning på valfritt Scandichotell för en natt och ett rum (giltigt till och med 30/9 2024).
  • Presentkort på Pinchos laddat med 1 000 kronor.

OBS! Vänligen notera att hotellövernattningen måste ha skett innan barnet har fyllt 18 år.

Vad kostar det?
Inget! Min Stora Dags upplevelser är alltid gratis.

För att ansöka behöver du:

  • Ha en allvarlig sjukdom och/eller starkt livspåverkande diagnos som bekräftas genom medicinskt intyg.
  • Vara mellan 4 och 17 år.

Barn och ungdomar som inte fått en Stor Dag tidigare prioriteras, men man är inte garanterad en plats bara för att man inte gjort något med Min Stora Dag tidigare.

Här finns blankett för intyg från vårdpersonal (PDF för utskrift). Har du ett utlåtande som är framtaget i annat syfte kan det gå bra att använda det.

Observera: I paketet ingår en natts övernattning i ett standardrum oavsett rumsstorlek. När du söker på scandichotels.se med din unika bokningskod så visas de rum som går att boka. Vilka olika rumstyper som finns skiljer sig från hotell till hotell. En del hotell har endast rum där man kan bo maximalt fyra personer varav en är barn som sover i vuxens säng. En del hotell har större familjerum med plats för fem sängar. Dessa rum går jättebra att boka om de visas som tillgängliga.

Sommarpaketet minihemester är slutSommarpaketet minihemester är slut

Så här ansöker du om en Stor Dag

Klicka här för att läsa mer om hur en ansökan går till!

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner